Николета завидя на Алисия! И тя започна да спортува усърдно (+ЗАПЛАХАТА Й КЪМ ПЕВИЦАТА) ~ Клюки – Новини – Скандали

22
Добави коментар
biliana
biliana

След като дълго време твърдеше, че фигурата й е перфектна и без тренировки, Николета все пак реши да види какво е това спорт. Нейната врагиня Алисия отскоро все се мярка в медиите, които са я заснели в залата как се поти и вае фигура. Въпрос на време беше и Ни Ло да блесне в тази светлина, видя HotArena.net.

Плеймейтката пак отпътува за чужбина с дружката си Ваня. На снимки в личния й Инстаграм се вижда, че двечките освен да си снимат марките на маратонките, се опитват да правят шпагати и мостове.

Разтягат мускули, та да видим и ние, че и те са спортни натури.

Лозанова дълго време твърдеше, че дължи слабото си тяло на ген и дори не стъпвала във фитнес зали. Сега обаче с напредването на възрастта, явно е решила да се възползва от атлетичните си заложби и да запази фигурата си възможно най-дълго слаба и стегната.

От друга страна отдавна бе разнищена теорията й. В зората на кариерата й като „Мис Плеймейт“, Ни Ло е доста по-закръглена. Не е дебела, но е пухкавичка. Така, че никой не й се върза за така клишираната версия на звездите, че „формите им са до ген“.

Във Фейсбук пък Николета публикува зловеща снимка. Подобна на сцената с „простора“ на Джаро от „Под прикритие“. Тогава той бе наредил на въжета снимки на враговете си, закачени със щипки за простиране, и дупчеше техните очи.

Лозанова обаче е скрила очите на фотосите на известните с черни ленти, като се виждат само тези на Ники Михайлов и Алисия. Посланието към кадъра е „Направих го отново!“. Какво точно има предвид моделката, предстои да разберем!
Източник