Онур и Шехерезада се женят на 7 август

31
Добави коментар
bobyd
bobyd

Актьорите, които изиграха ролите на Онур и Шехерезада в култовия телевизионен сериал „1001 нощи“ ще вдигнат сватба за чудо и приказ на 7- ми август, писа вестник „Уикенд“.

Халит Ергенч и Бергюзар Корел ще си кажат заветното „да“ в Истанбул, като за почерпката след ритуала са избрали баровски ресторант намиращ се край Босфора.

На сватбата си тв звезди били поканили 150 роднини и приятели, като цялото събитие  щяло да им излезе внушителната сума от 70 000 евро.

В най- щастливият си ден Бергюзар ще бъде издокарана в супер скъпа бутикова булчинска рокля, изработена по поръчка от дизайнерката Дона Карън.

Изпълнителите на главните роли в турския сериал „1001 нощи“ се сгодиха скоро и никой не очакваше те да минат под венчилото толкова скоро. 

Любовта между Ергенч и Корел се зародила преди 2 години на снимачната площадка, когато Халит все още беше женен за друга, а Бергюзар- сгодена за балетиста Тан Сагтюрк.

Актьорите са категорични, че няма да прекарат медения си месец в родината си, а ще заминат за известно време в чужбина, но още не е ясно в коя държава. Звездната двойка не смее да сподели плановете си, тъй като се страхуват да не бъдат последвани от нахални папараци, което ще наруши спокойствието им и има вероятност да бъде развален медения им месец.