Hypnotic Poison Eau De Parfum от Dior

1
Добави коментар
ypenchev1
ypenchev1

Вдъхновен от успеха на колекцията парфюми на Hypnotic Poison, новият Dior Hypnotic Poison Eau De Parfum предлага един съблазнителен нов аромат за очарователните и чувствени дами. Оригиналният Hypnotic Poison е лансиран за първи път през 1998 година, последван от Hypnotic Poison Parfum и Hypnotic Poison Elixir през 2008 година и изданието на Hypnotic Poison Eau Sensuelle, което се появява през 2010 година,както и миналогодишният, най-скорошен аромат на Hypnotic Poison Eau Secrete. А днес вече се радваме на Hypnotic Poison Eau De Parfum.
Hypnotic Poison Eau De Parfum забраненият плод на Dior, както и всички парфюми от гамата Hypnotic Poison , е с аромата на фаталното привличане, невероятно силен и същевременно нежен. Лансирането на продукта ни връща към миналите версии, но с по-дързък и мистериозен аромат.

Hypnotic Poison Eau de Parfum черпи вдъхновението си от впечатляващия абсолют. Превъзходната елегантност на жасмина се смесва с невероятния цвят от портокал, нежно обгъранти от стимулиращата в дълбочина сетивата бобова тонка. Акордите от сладък корен подчертават сексапила и издигат аромата Hypnotic Poison до нови вълнуващи нива. А резултатът от това е впечатляващата атрактивност на енергизиращата ванилия, която мигновено се превръща в индикация за оценка на аромата и следва тоталният превес на екстравагантността.

Флаконът на Hypnotic Poison представлява една секси метаморфоза на забранения плод. Чувствената и привлекателна бутилка с цвят на червена ябълка сега е с отсенките на разтопена лава, невъобразимо топла и очарователна.Hypnotic Poison Eau De Parfum от Christian Dior е в разфасовки от 50 ml и 100 ml за версиите на парфюмните концентрации, и се предлага ексклузивно от януари 2014 година .