Жени Калканджиева е бременна!

13
Добави коментар
boleyn
boleyn

Жени Калканджиева е бременна!

Жени Калканджиева най-вероятно ще стане майка след няколко  месеца. Това ще е второто й бебе и сигурно ще е много щастлива. Така твърдят светски репортери, които я шракнаха с доста издуто коремче.  Ако това коремчето й е в резултата на бременност, а не на напълняване и на земната гравитация, то значи, че през есента тя  ще стане мама за втори път.

Стар женски номер е  кризисните  бракове да се спасяват с дете. След големия скандал с изневерите на съпруга й  Тачо, стигането до развод, даването на втори шанс на брака и повторното събиране,   Калканджиева явно е решила да забременее още веднъж преди да е навършила 40 и преди да е изпуснала последния шенс.  В такава  възраст една бременност кара жената да разцъфти отново и да стане още по-красива и желана и пример за това са много дами, включително и певицата Кали. Освен това гузният татко изоставя изневерите и се превръща в закрилник на семейството и жената, която ще го дари с бебе.

Най-вероятно Жени е заченала малко преди Коледа, когато Тачо се прибра в семейното огнище и обеща да не й изневерява повече.  Страстта от сдобряването явно е била бурна и резултатът вече издува роклята й.

Има и скептици, които смятат, че може би коремчето се дължи на колит или гастрит или на напредването на възрастта. Но като бивша моделка Жени  би трябвало да е наясно как да поддържа форма и тя го прави редовно и едва ли ще се изостави дотолкова, че да си позволи да се появява в обществото с наедрял корем, още повече, че другаде кила не е качила.

ВИЖ ВИДЕОТО: