Видео представяне на Lenovo ThinkPad Х1 Carbon

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Отдавна не сме говорили за лаптопите във високите ценови класове, където по традиция се намират онези модели, които съчетават в себе си качество на материали, изработка и технологии от последно поколение, които да включват освен производителни конфигурации, и такива с всякакви допълнителни функционалности, предвидени за определена потребителска аудитория. Затова не е изненада, че новият ThinkPad Х1 Carbon е точно такова предложение, което вече загатна за класата си с предходните варианти. Сега Lenovo разчитат на развитието на модела в няколко направления.

Все още имаме ясно разпознаваемия дизайн на черната ThinkPad кутия, която обаче следва някак свой собствен еволюционен път и естествено като всеки следващ X1 Carbon модел, притежава тънък корпус и лека, но здрава конструкция.

И понеже бизнес сериите сред повечето производители стигнаха толкова сериозни нива на конкуренция при издържливостта, че естествено следващият етап бе сертифицирането по военни стандарти, които този Carbon покрива напълно.

Окото ви ще грабне великолепният IPS екран с резолюция от 2560 по 1440 пиксела. Високата гъстота на пикселите и технологията ThinkPad ColorBurst създават прекрасен образ, който трябва да се види. Камерата просто не е способна да възпроизведе този красив цветен детайл. На всичко отгоре той е и touch screen като има опция да го закупите и без тази му функционалност.