Риза, рокля или и двете? » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

По средата на два сезона сме, затова е много важно, когато пазаруваме да инвестираме в такива модни находки, които са подходящи както за времето сега, така и за по-топли температури.

Днес ще насочим вниманието ви към една страхотна тенденция, която ще бъде много актуална през пролетта – ризите тип рокля или туника. Те са чудесен избор за ежедневната визия на работещите момичета, а моделите с принт или асиметрична кройка, могат да се превърнат в шикозен елемент, дори от вечерния парти тоалет.

*Ризи от пролетните колекции на Christian Dior, Donna Karan, Nina Ricci и BCBG Max Azria

Предимството на този тип дреха е, че може да се носи с жилетка, сако, късо яке или пък дълъг тренч. Тези ризи се съчетават чудесно с клин, панталон с вталена кройка или дънки слим. Може да комбинирате както със спортни кецове или мокасини, така и с висока обувка или сандал.

Изберете класическа бяла или черна риза тип рокля, ако трябва визията да е по-строга, но не пренебрегвайте и моделите с бохемски нежен принт или графична щампа. Изключително красиво седят туниките с издължена част отзад и къса отпред.

Селектирахме за вас прекрасни предложения от колекцията на британския онлайн магазин boohoo.com.

Автор: Делица Цонева