„ФЕЯ“ ЕООД – всички видове работно облекло

8
Добави коментар
aaaa83
aaaa83

„ФЕЯ“ ЕООД – всички видове работно облекло

 

Вече над двадесет години фирма „ФЕЯ“ присъства активно на българския пазар. Ние сме специализирани в търговия и производство на работно облекло, престилки за медицински персонал, дрехи за кухненски работници, персонални предпазни средства, защитни обувки, брандирани шапки и тениски, фирмени, държавни, рекламни, партийни флагове и знамена.

 

Богат асортимент от всички видове работно облекло

Предлагаме богат асортимент от всички видове работно облекло, необходимо за безопасността и удобството на вашия персонал в работната му среда. „ФЕЯ“ ще създаде уникален фирмен стил за вашата компания с уникално работно облекло и униформи, проектирани специално за вас. С предлагания от нас сито печат и бродерии ще получите атрактивни продукти, чрез които изпъква вашата фирмената идентичност. Работното облекло на „ФЕЯ“ и всички продукти, които фирмата предлага, отговарят на високи стандарти по качество и безопасност по време на труд.

 

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.