Добавяне в директории

5
Добави коментар
seojob
seojob

Добавяне в директории

Изграждането на връзки чрез публикуването и разпространението на Вашия сайт в директории е сред първоначалните и най-използвани методи за осъществяване на Link Building. 

Директориите за добавяне на сайтове позволяват публикуването на връзки към други сайтове с цел предоставяне на информация. Ефектът, който се получава е добър, тъй като връзките остават в повечето сайтове вечни, осигурява се релевантна безплатна връзка към Вашия уеб сайт, както и служат за по-високото индексиране на уеб сайта при търсене в Google или друга търсеща машина.

В някои сайтове връзките се одобряват автоматично, в други след няколко дни, докато в трети – след продължителен период на проверка на предложената връзка. На някои места не уведомяват за одобрение/отхвърляне на предложения уеб сайт, докато от други директории изпращат имейл.

Това е еднократна услуга в повечето случай, която се препоръчва на всеки уеб сайт. Обикновено се добавя само главната страница на сайта. Възможно е в част от директориите да добавим и други страници от сайта.

Примери за директории:

Dir.bg

Start.bg

Big.bg

Услугата включва регистрацията и добавянето на Вашия уеб сайт в български директории чрез осъществяване на ръчна регистрация. Ще получите отчет за извършените регистрации, след приключване на ангажимента.

ПакетРегистрацииТекстовеPage RankСрокЦена
Директории35 броя7 броя0-6до 7 дни10.50 лв.

Предплаща се цялата сума преди започването на добавянето на сайта в директориите.

Ако в момента има промоция, която обхваща този пакет, моля изпратете ни и необходимия промоционален код.

За поръчка на тази услуга, моля пишете на [email protected] или използвайте контактната форма:

След като получим поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите.