С какви тренировки Синди Крауфорд поддържа страхотно тяло? » ПОТАЙНОСТИ

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Въпреки че през 90-те името й се споменаваше навсякъде, славата на Синди Крауфорд не угасва. Тя все още има редица ангажименти в модните среди, заради нейния чар и страхотна фигура. Трудно е да се повярва, че супермоделът е на 48 години, особено ако съдим по перфектните й крака.

„За каквото и да имате малко време, просто не го губете„, съветва Крауфорд по повод физическите упражнения в комбинация с натоварен график. За да докаже това твърдение, хубавицата разказва, че понякога дори скача на батут с децата си. Така едновременно им отделя време, а движението поддържа перфектната й форма.

Периодично, тя успява да отдели време, за да ходи на пилатес, а фитнес тренировките са задължителни.

„Опитвам се да направя една по-традиционна тренировка поне два пъти в седмицата, която задължително включва ходене и бягане по стръмен наклон на пътеката. Това стяга всички мускулни групи на тялото, а ефектът е видим„, коментира модната икона, цитирана от БГНЕС.

„Правете повече клякания, по възможност с гръб, допрян плътно до стената и без да използвате ръцете, за да си помагате. Тичайте винаги, когато имате време, ходете повече пеша и не забравяйте да пиете вода„, съветва още Крауфорд.