Удивителната Цвети Пиронкова избра Cosmopolitan!

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Първата българска корица на лъскавото списание е най-успешната ни тенисистка, която успя да спечели световно признание със силната си игра и големи успехи.

Цвети е много умна и здраво стъпила на земята млада жена, която победи по най-големите кортове на света, е и фотогенична като модел, а с малката си бенка дори напомня за ранната Сидни Крауфорд.

На страниците на списанието най-успешната българска тенисистка показва стил, чар и новите тенденции за пролет/лято 2014.

 

 

 

Има ли шанс и двамата с Григор по едно и също време да сте номер 1 в световния тенис?

Разбира се, че има шанс. Има шанс за абсолютно всичко. Наистина мисля, че когато искаш нещо от все сърце и когато работиш за него, рано или късно то се получава, ако не се откажеш междувременно и аз имам своите лични примери сама за себе си с неща, които съм си доказала. Защо не? Григор е на правилната пътека, аз се чувствам добре и се надявам да задържа това ниво по-дълго време.

Много жени не допускат други жени до себе си и не вярват в женското приятелство…

Това чувство сигурно не е много приятно – да си толкова дръпнат от света и да внимаваш за толкова много неща. Аз не съм най-отворения човек, който допуска хора до себе си, но ти като срещнеш някой, който ти допада това се усеща и с времето разбираш, че може да станеш близък с него или не. Така че сега съм си намерила едно обкръжение, с което сме си много близки.

Колко приятелки сте?

Четири.

Като в „Секса и града“?

Ами нещо такова, не точно също, но нещо такова.

Как си поддържате отношенията, все пак ти често пътуваш?

Те ме разбират изключително много, пък и те също си имат задължения, които да вършат. Живеем и в модерна ера, в която комуникациите са на много високо ниво и дори да съм на другия край на света ми е лесно с тях – има Facebook, Viber, Skype и почти винаги, когато нещо ми се случи успявам да се свържа с тях и със семейството ми.

Цялото интервю на Цвети можеш да прочетеш в новия брой на COSMOPOLITAN