Мода за бременни » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Много жени, които очакват дете, изпитват затруднения с гардероба си по време на бременността, особено когато е напреднала. Днес решихме да помогнем на всички бъдещи майки с полезни идеи за шопинг в този така специален период от техния живот.

Ако сте ценители на модата и сте свикнали да изглеждате винаги зашеметяващо, не се притеснявайте, че по време на бременността ще загърбите удоволствието да демонстрирате перфектна визия. В много онлайн магазини се предлагат страхотни модерни решения за вашия аутфит.

Роклите с по-обемна кройка са чудесен вариант. Модел с плисета или с вертикално райе оптически ще издължи силуета. Предлагат се специални поли и панталони с широк колан, обикновено от мека материя, за да не пристяга на вашето коремче. Друг съвет е да залагате на по-дълги блузи и тишърти с лежерен сулиет. Не забравяйки и атрактивните аксесоари, за да бъдете едно наистина модерно мамче!

В българския онлайн магазин 3suisses.bg има прекрасни идеи за стила на дамите, които очакват дете. Вижте ТУК всички продукти за бременни!

Британският сайт laredoute.co.uk предлага както облекла, така и бельо за периода на бременността!

В сайта boohoo.com има специална категория за дамите с по-големи размери, където и бременните могат да открият добри стайлингови находки!

Автор: Делица Цонева