Направи си любовна капачка и имаш шанс да я получиш от Queens

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Станете фен на facebook страницата на Queen’s, като я харесате.

Регистрирайте се на страницата, като използвате регистрационната форма.

Като използвате приложението, изпишете по свой избор две имена на различни хора върху дигиталната капачка на Queen’s, за да направите собствена дигитална капачка  – това е  вашата капачка „Любовта е завинаги“.

Всеки потребител може да се регистрира в рамките на периода на промоцията, като предостави име, мейл адрес, пощенски адрес и създаде собствена дигитална капачка,  като даде съгласие за събиране и обработване на личните данни за целите на играта и маркетинга, както е посочено в регистрационната форма. Всички полета за регистрация са задължителни за попълване.

Публикуването на изработените дигиталните капачки на facebook страницата става след одобрението от модератор.

Всеки участник има право само на три регистрации и споделяне само на три капачки, на които задължително трябва да са изписани две имена /на двама души/ – напр. неговото и това на негов приятел.

Всеки регистриран потребител има право да създаде само три дигитални капачки и да ги предостави за публикуване във фейсбук страницата през целия период 21.02.2014г. – 03.03.2014г. За да участва, всеки потребител трябва да е харесал приложението за играта.

На 04.03.2014г. ще бъде организирана томбола от всички публикувани във фейсбук страницата дигитални капачки, на която ще бъдат изтеглени 100 капачки.

100-те дигитални капачки, изтеглени от томболата, ще бъдат отпечатани в общ тираж 500 000 броя от вътрешната страна на капачките на нектарите и напитките с марка «Queen’s” в бутилки от 250 ml /изборът на вкусовете нектари и напитки, на капачките на които ще бъдат отпечатани изтеглените дигитални капачки, е произволен/.

Краен срок за участие: 03 Март 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.