Мъниста за ръчно изработени бижута

1
Добави коментар
vikki1
vikki1

Има огромно многообразие от мъниста,от които вие можете да избирате при направата на ръчно изработени бижута,независимо дали като ваше хоби или за продажба. Те могат да бъдат от метал,пластмаса,кристал,стъкло,скъпоценни и полускъпоценни камъни,дърво,хартия и др. Независимо какво ще изберете,всичко това можете да намерите в онлайн магазините за изработка и доставка на мъниста и консумативи за бижута. Но това,което ще се затрудните да откриете, са винтидж мънистата. Те са изключително подходящи за ръчно изработените бижута. Ето няколко причини да изберете точно тези мъниста:

Уникалност: тъй като тези мъниста не са толкова лесно достъпни,те ще направят вашите ръчно изработени бижута уникални.

Цветови комбинации:  много винтидж мъниста съчетават цветове и форми,които трудно можете да откриете сред останалите стъклени мъниста – с изключение на някои чешки стъклени мъниста.

Потенциал за печалба: ако имате собствен бизнес за изработване на бижута,то винтидж мънистата са потенциална златна находка,която без съмнение ще ви донесе печалба .

Историята на винтидж мънистата: когато закупувате такива мъниста,помолете продавача да ви запознае с тяхната история. Ако той е направил своите проучвания,ще може да ви каже приблизително кога са произведени и от коя фирма. Възможно е да има и други интересни подробности,които щесъздадат една страхотна история когато ги предлагате за продажба. Например винтидж мънистата с марка CHERRY са изработени в Япония през периода 1945-1952г. по време на окупацията на Япония от САЩ след Втората световна война.

След като сте решили да работите с винтидж мъниста,как да ги използвате за вашите творения? Опитайте да ги съчетаете с антична месингова верижка или друг античен метал,за да постигнете истинско винтидж настроение. И ако вече сте решили,че имате интерес към истинските ретро или винтидж репродукции на бижута,то вече има пазар за необходимите елементи за работа. А можете да отидете в съвсем противоположната посока и да създадете съвременни бижута с ретро мъниста,което ще е напълно нов зашеметяващ дизайн.

И така,ако вече сте се вдъхновили да работите с тези мъниста,има няколко идеи откъде можете да се снабдите с тях. Налага се да се поровите малко из онлайн продажби. Например много продавачи предлагат добри колекции от винтидж мъниста на разумни цени в Esty или иБей. И много от мънистата са били съхранявани  дълго време в складове,което означава,че те не са били използвани преди това. Те по същество са чисто нови,но са складирани отпреди двадесет години. Понякога тези мъниста са запечатани все още в оригиналните им опаковки. Можете да намерите много винтидж-Сваровски мъниста в такива опаковки. След няколкоминутно ровене в Интернет вие ще бъдете изумени от резултатите от вашето търсене – Bumbershoot Supplies е един добър пример.

Както е видно, факт е ,че винтидж мънистата са все още наоколо и те не излизат от мода. Те винаги могат да бъдат адаптирани към всеки стил бижута. Ако търсите история във вашите бижута, то това е начин за постигането на тази индивидуалност .