Powerlove: Ивайло Калфин подхвана Разбиване

12
Добави коментар
ultrayellow
ultrayellow

Имаше време, когато не вярвахме, че някой може да удари отвътре БСП. Столетницата винаги е била здраво зомбирана и години наред изглеждаше непробиваема. Cега е друго.

Ивайло Калфин опитва да издейства европейска заповед за ареста на Моника Станишева. Приложил е документи, доказващи злоупотреба с евросредства. По всичко личи, че се е захванал сериозно.

Ясно, основната му цел е мъжът на Моника – Сергей. Последният може яко да пострада – както в собствената си партия, така и в Европа. И като знаем нестабилното му емоционално състояние, никой не може да прeдвиди колко точно тежки ще са последствията за него.

За пръв път някой така мощно разбива Столетницата отвътре. Явно настроенията срещу Станишев са стигнали критична точка. Гледам, упрекват го дори блогъри, готови да забравят какво ли не в името на Партията-Майка. Tози път обаче не правят компромис.

Не съм спец по бойни изкуства, но знам, че има майсторски удари, които нанасят повече вътрешни, отколкото външни поражения. Калфин явно владее техниката. Наслука, сенсей … 🙂

Подобни публикации