Месечен Хороскоп – МАРТ` 2014

0
Добави коментар
annnito
annnito

Месечен Хороскоп за всички зодии – МАРТ` 2014

Овен

През март ще се открие възможност да постигате отлични резултати, и то благодарение на добре структурираната от вас професионална и лична програма. Стремете се още в първите дни на месеца да засилите социалната си активност, тъй като благодарение на нея ще си осигурите подкрепата на влиятелна особа или на цяла група хора, които и друг път са заставали зад изложените от вас идеи. Опитайте при водене на преговори да изразявате ясно позицията си, но не губете надежда, ако нещата не се развиват според предварителните ви очаквания. Около средата на месеца моментът е подходящ да се заемете с придобиването на допълнителни знания и умения – това ще ви даде възможност да кандидатствате за увеличение на заплатата или шанс за ново работно място. През втората половина на март укрепете надеждите си и се погрижете за здравословното си състояние, тъй като не са изключени неразположения. Не допускайте да взимате решения, с които да подложите на риск материалната си сигурност. Обмислете добре дали да купите недвижимо имущество!

Телец

Март ще ви предложи позитиви, за които копнеехте през изминалите няколко месеца. Постарайте се правилно да планирате и да организирате изпълнението на текущите си задължения, за да успеете да приключите с всичко важно навреме и да разполагате с достатъчно свободни часове, които да посветите на пътувания, развлечения и пълноценен отдих. До средата на месеца преценете от кои свои разходи може да се лишите, тъй като балансът и стабилността ви в материалната сфера ще зависят от решенията, които възнамерявате да вземете на този етап. През втората половина на месеца затегнете коланите и не си позволявайте да правите неоправдани разходи, тъй като не е изключено да се наложи да посрещнете редица задължения около дома или близките си. Укрепете защитните сили на организма си, особено ако често страдате заради липсата на енергия. Залагайте на движението на открито и на позитивната нагласа. Част от вас ще научат за скорошната поява на наследник. Последните дни на март използвайте, за да стартирате нови делови проекти.

Близнаци

Март ще ви предложи динамика и отлични възможности за реализация на планираните от вас професионални инициативи. От изключителна важност е да се отнасяте с огромно разбиране към новите предложения, отправени ви от колега, приятел, познат или от влиятелна особа. До средата на месеца изложете идеите си, за да откриете съмишленици, с които да ги реализирате. Не пренебрегвайте личните си потребности, защото така ще възстановявате баланса в организма си и няма да допуснете преумора. Около средата на месеца фокусирайте вниманието си върху възможността да инвестирате време и пари в начинание, което притежава потенциал за отлична реализация в бъдеще. Подкрепете приятел или партньора в любовта в предприета от него/нея инициатива. През втората половина на март ще постигнете отлични резултати на работното си място, ако изберете да работите в екип с хора, които и друг път са доказвали, че притежават необходимите качества. Здравословното ви състояние ще се съхрани стабилно.

Рак

Настъпващият месец ще се окаже доста предизвикателен за вас в професионално и в материално отношение. Нищо от планираното до момента няма да се случва както очаквахте. Напълно възможно е през март да се наложи да промените предварително изградената от вас програма, особено ако обстоятелствата го налагат. До средата на месеца действайте с повишено внимание в материалната сфера. Имайте предвид, че нещата няма да изглеждат такива каквито на вас ви се иска, така че – приемете фактите и се опитайте да извлечете максимални ползи за себе си, дори на пръв поглед това да ви се струва невъзможно. Около средата на месеца ще получите първите положителни резултати от вложените от вас усилия. Добре е втората половина от месеца да използвате за сключване на съдружия, за постигане на договорености, които биха могли да ви помогнат да постигнете стабилност в живота си. В любовта не позволявайте противоречията, възникнали в отношенията ви с интимната половинка, да установят трайно неразбирателство помежду ви! Погрижете се за здравословното си състояние!

Лъв

През настъпващия март ще се радвате на отлични резултати в професионално отношение и на завидно материално положение. Добре е да се подготвите за инициативите, които очаквате да внесат коренна промяна в живота ви. Имайте предвид, че до средата на месеца планетите ще имат благоприятно разположение, благодарение на което положението за вас ще стане значително по-добро, отколкото обикновено сте свикнали. Контролирайте действията и думите си! Нагласата на победител ще ви превърне в печеливши, но трябва да знаете кога да отстъпите от изразените от вас становища. Около средата на месеца укрепете заетите от вас позиции на работното си място, като привлечете на своя страна подкрепата на влиятелна особа! Имайте предвид, че финансовото ви положение ще бъде добро, но въпреки това не е препоръчително през втората половина на март да предприемате каквито и да е било мащабни проекти, като инвестирате средства или правите големи покупки. Моментът е благоприятен да си върнете средства, които отдавна бяхте отписали. В любовта бъдете готови на компромиси!

Дева

През март ще имате шанс да осъществите някои свои намерения, което беше невъзможно през изминалите няколко месеца. От изключителна важност е да следвате стриктен план на работа – така няма да допуснете преумора, която да намали бдителността ви при работа с пари и с документи. До средата на месеца планирайте до най-малкия детайл всяка инициатива, която се заемате да реализирате на работното си място. От една страна, това ще ви даде възможност да контролирате случващите си събития и от друга – да реагирате, в случай че попаднете при неочаквани обстоятелства. Доказателства за отличните ви качества ще получите още преди края на месеца – от една страна, възможно е това да е свързано с подписването на определено съглашение, и от друга – със стабилизиране на финансите ви. През втората половина на март отделете достатъчно време за придобиване на допълнителни знания, с които ще подобрите многократно положението си в професионалната сфера. Любовният ви живот ще бъде изключително позитивен. Напълно възможно е част от вас да бъдат зарадвани от вестта за скорошна поява на наследник, а други ще копнеят за трайно обвързване.

Везни

Активността ви през март ще бъде висока! От една страна, ще имате възможност да доведете до успешен финал вече започнати от вас инициативи, а от друга – да се заемете с идеи, за чието осъществяване до момента не разполагахте с нужните благоприятни условия. Структурирайте програмата си до средата на месеца до най-малкия детайл, защото така ще бъде лесно да контролирате и това, което желаете да постигнете, и това, което не сте успели да осъществите. Част от вас ще получат примамливи предложения, благодарение на които ще успеете да постигнете допълнителни възнаграждения. Моментът е благоприятен за планиране и за осъществяване на пътуване. Важно е обаче да не променяте програмата си в последния момент, тъй като много неща може накрая да се объркат. След средата на месеца до края на март е изключително важно да окажете подкрепа на приятел, който винаги е бил до вас в труден момент. Докажете, че присъствате и демонстрирайте желание за помощ – резултатите ще ви изненадат. В любовта бъдете готови на компромиси, но най-вече не се скъпете да дарявате безусловна обич на човека до вас, без да очаквате нищо в замяна!

Скорпион

Още с настъпването на март ще бъдете изпълнени със смесени чувства. От една страна, много от вас ще копнеят за промяна в професионалната сфера, а от друга – няма да сте склонни да се впуснете в приключения, които биха могли да се превърнат в причина за несигурност в делово и в материално отношение. Стремете се да организирате изпълнението на ангажиментите си и да осъществявате намеренията си педантично, за да успеете да реагирате според обстоятелствата във всяка минута. Не пренебрегвайте потребността си да постигате напредък в инициативите си, но, ако нямате широка подкрепа от приятел, колеги или поне на влиятелна особа, то е по-добре да се откажете или да отложите плановете си за по-късен етап. Около средата на месеца намалете активността си и се посветете на внимателното обмисляне на стратегии и на издирване на полезна информация. Действията ви сега до голяма степен ще определят бъдещето ви, така че не пренебрегвайте предупрежденията и съветите, дадени ви от близки до вас хора. Последните дни на месеца посветете на инициативите, които ще ви донесат конкретни ползи в материален план. В любовта не очаквайте невъзможното от страна на интимната си половинка.

Стрелец

През настъпващия месец ще разполагате с отлични възможности за реализация и за постигане на желанията си. Разположението на планетите през март буквално ще благоприятства всякаква ваша проява на инициативност. Успешното изпълнение на някои от старите ви ангажименти ще ви донесе заслужено удовлетворение. До средата на месеца докажете на какво още ново сте способни в професионалната сфера, за да се радвате на подкрепата от страна на влиятелна особа, началник или партньор. Ако влизате в съдружие с определен човек, изяснете позициите си още от самото начало. Аргументирайте всяка своя стъпка или решение, тъй като действията ви ще бъдат зорко следени и от недоброжелатели. Около средата на месеца избягвайте да инвестирате голяма сума в начинание, за което ви липсват достатъчно познания и опит! Моментът също така не е благоприятен за крупни покупки или за продажби на недвижимо имущество. През втората половина на март не се откъсвайте от семейството си, под предлог че имате твърде много ангажименти, с които трябва да се справите. Любовта може да изиграе изключителна роля в живота ви, ако се облегнете на човека до себе си!

Козирог

С позитивен знак ще е настъпващият месец за вас в професионално, в материално и в лично отношение. Ще се открие възможност да постигнете развитие на конкретна своя идея, особено ако сте си осигурили и нужната подкрепа. Добре разпределете как да изпълнявате деловите си ангажименти, за да може да посрещнете и личните. Постарайте се да заложите на динамиката и нещата за вас ще се подреждат по възможно най-благоприятния начин. Пазете се от себеразрушителни действия в професионалната сфера. Преценявайте всеки свой ход, всяка своя дума и с повишено внимание подписвайте дългосрочни договори. Имайте предвид, че още преди средата на месеца може да постигнете значителни успехи, но трябва да стъпвате внимателно! През втората половина на март намалете темпото на работа за сметка на намиране на полезна информация, която може да ви бъде от помощ и на този етап, и в бъдеще. Любовта като че ли ще остане на втори план, което може да породи известни съмнения у интимната ви половинка. Посрещнете упреците спокойно и не се скъпете на жестове на внимание и любов.

Водолей

Настъпващият март ще ви донесе значителни успехи в професионалната сфера, но и известни разочарования във взаимоотношенията ви с приятели, колеги или близки. Постарайте се до средата на месеца да планирате до най-малката подробност как да реализирате инициативите си, за да разполагате и с достатъчно време за пълноценен отдих. Действайте според възможностите си в материалната сфера. Кариерата ви на този етап ще има огромно значение за вас, така че не пропускайте добрите шансове, които съдбата ви дава. Не допускайте стресът да вземе превес в ежедневието ви, тъй като рискувате да изгубите способността си да възстановявате силите си и да посрещате адекватно новите предизвикателства, отправени ви от съдбата. Около средата на месеца моментът е благоприятен за осъществяване на кратко пътуване. Част от вас ще бъдат обхванати от любовни трепети, предизвикани от нова особа, влязла в обкръжението ви. През втората половина на месеца на работното ви място ще се прояват трудности, дължащи се на обстоятелства, които няма да контролирате. Приемете спокойно фактите и се опитайте да използвате позитивите, дадени ви от съдбата.

Риби

През март ще се открие възможност да постигнете стабилност в професионалната сфера и в материално отношение. Ангажиментите ви от делови характер ще нараснат, но заедно с това приходите ви ще се увеличат чувствително. До средата на месеца следвайте стриктен план за работа, като не допускайте да разпилявате документи и осигурете добра комуникация с колеги и партньори. В случай че конкретни ваши инициативи в работата бъдат блокирани, то на всяка цена трябва да промените тактиката си. Щастливо стечение на обстоятелствата ще ви помогне да постигнете желаната реализация на работното си място още преди средата на месеца. През втората половина на март намалете темпото на работа, като вложете усилия си само за реализация на изцяло рутинни инициативи. Много от вас ще имат шанс да осъществят поредица от кратки пътувания, които ще ви подействат и тонизиращо, и релаксиращо. В любовта ще се радвате на внимание, на обич и на взаимност. Съхранете отличното си здравословно състояние, като се храните рационално и си осигурите достатъчно време за сън.

 

Източник:   Хороскоп за Март` 2014