Силни и стилни всеки ден!: 10 причини, за да излизате с момиче, което практикува йога

1
Добави коментар

Никога не съм харесвала аеробните вид тренировки. Бягащите пътечки винаги са били показател за моята неспособност да пробягам километър и половина за 9 минути и с всичкото потене и пъхтене и усещане че съм на път да умра, аеробните тренировки никога не са били моето нещо.

Търсех нещо по-приятно като алтернатива на фитнес клубовете, които се навъдиха в моя квартал, когато се натъкнах на едно красиво стъклено студио. Жените в него не само изглеждаха сякаш без усилие стегнати, но също и невероятно щастливи и уравновесени. Това беше деня, в който се присъединих към йога и пилатес студиото. Оттогава тялото ми и аз се чувстваме като едно цяло.

Ето защо трябва да се излизате с момичета, които практикуват йога:

1. Тя ефективно се справя със стреса

Йога практиката центрира ума и тялото и е чудесен начин да се освободите от стреса. С всяко вдишване, вие поемате това, което ви е нужно и с всяко издишване се освобождавате от това, което ви е ненужно. Тези момичета знаят как да се справят с безпокойството си, да виждат нещата в перспектива и да продължат напред.

2. Тя е отпусната.

Момиче, което практикува йога буквално върви по течението. Тя носи удобни дрехи, стреми се към равновесие и е проявява гъвкавост, когато нещата се променят. Йога момичето е перфектно доволна да прави нещо толкова просто като да седи в стая и да диша със затворени очи. За това, тя ще бъде щастлива да отиде на каквато и да било среща с вас и няма да има толкова високи очаквания.

3. Тя харесва приглушена светлина, тежкото дишане, потенето, почти голите тела.

Мммм, колко романтично…Ако предпочитате да бъдете с нея на изгасени лампи, това момиче определено няма да протестира (въпреки, че с нейното перфектно йога тяло, може би е добре да размислите и да ги оставите светнали), тъй като не й е странно да тренира на тъмно. Има и бонус точки за умението й да синхронизира дишането си с вашето.

4. Тя е точна.

Едно йога момиче знае да дойде поне 15 минути преди заниманията. Тя е експерт когато става въпрос да дойде на време и да подготвена, затова можете да очаквате, че ще бъде точна за първата ви среща. И със всичките йога аксесоари, кой знае, може да ви хрумне някоя идея…

5. Тя е търпелива.

Гъвкавостта не се случва за една нощ. Момичетата, които се занимават с йога разбират, че отношенията изискват време, за да се развият и да се задълбочат и тя няма нищо против да поработи върху това. Също както е търпелива с тялото си и е наясно с нуждите си, тя ще уважава твоите желания докато се срещате.

6. Тя може да се подкрепя сама.

Освен че е физически способна да крепи тялото си (челна стойка, някой желаещ?), йога момичето е и душевно силна. Тя се способна да се съсредоточи и да разчита на себе се за емоционална подкрепа, която йогата й помага да постигне. И затова е лесно да бъдеш в сериозни взаимоотношения с такова момиче, защото тя е независима и може да се мотивира сама.

7. Тя е внимателна.

Йогата я учи да бъде в настоящия момент, затова когато е с вас, вниманието и е изцяло ваше. Тя ще е склонна да направи мили жестове за вас, като да кажем, да ви подари прекрасна постелка за йога за Свети ВалентинJ

8. Тя знае много пози

Хайде момчета, знаехте, че ще стигна до тази причина.

Това не е нещо, от което да се срамувате, йоги!

Вие сте силни, гъвкави и физически по-способни за представяне в спалнята. Без напрежение или каквото и да било друго.

9. Тя стои изправена и горда.

Не се опитваме да бъдем евтини инструктори от детската градина за това, но йога момичето наистина има страхотна стойка и изправен гръбнак. Може и да е малко далечко, но кой не иска да се среща с жена, която има всички шансове да не получи гърбица преди 80 години?

10. Тя притежава ум на мъдрец.

Йога момичето е отдадена да води здравословен начин на живот, който включва и отношенията й с теб. Чрез своята осъзната йога практика, тя остава много земна и ако решите да се срещате с нея (в което съм сигурен, след като прочетохте тази статия) не се опитвайте да променяте начина й на живот.