Спечелете монитор LG UltraWide или Personal TV

15
Добави коментар
boleyn
boleyn

Играйте с нас, подредете мониторите хронологично според годината на излизането им, отговорете правилно на въпросите от викторината и вече участвате в играта, която ще се проведе между 14 и 28 февруари!

В края на играта един монитор LG UltraWide или Personal TV ще намери своя нов притежател сред отговорилите правилно.

Можете да се включите в промоцията, като посетите уебсайта по което и да е време през срока на промоцията. Играчите трябва да отговарят на различни въпроси, свързани с мониторите LG. Само играчи, правилно отговорили на всички въпроси, могат да вземат участие в тегленето на жребия след приключване на Играта, където Организаторът изтегля 1 Победител.

Всеки играч може да участва в играта без ограничения, но сам веднъж може да участва в тегленето на жребий, при това с резултата, постигнат при последната Игра.

За да вземе участие и да има право на включване в жребия, участникът трябва да отговаря на следните условия: – жител на България – навършени 18 години към датата на включване; – представен адрес на електронна поща; – изпълнени условия съгласно описанието на промоцията.

Жребият ще се изтегли след приключването на промоцията. Мястото на теглене на жребия е седалището на организатора. Печелившият ще бъде избран на случаен принцип сред участниците, [които са дали правилен отговор във викторината „Игра с награди LG UltraWide“. Ще бъдат изтеглени 1 печеливш и 1 резервeн потенциален печеливш.

Наградата ще бъде следната: LG UltraWide дисплей, модел 29MA73 или 29EA7 според посочените предпочитания на печелившия.

Наградата не може да се прехвърля на другиго, нито да се заменя срещу пари. Разходите за доставка са за сметка на организатора.

Краен срок за участие: 28 Февруари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.