Alcina – електронен магазин за козметика – За Alcina

1
Добави коментар
simeon_87
simeon_87

За Alcina

ALCINA BALANCE KOSMETIK – козметика произведена от немската компания Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG, за жените които се грижат за своята красота и здраве.

През далечната 1905 година аптекарят Аугуст Волф основава химико-фармацевтична фабрика в Билефелд, Германия за производство на продукти за грижа и лечение на косата и скалпа.Когато неговият син, Доктор Курт Волф,през 1942 г. наследява компанията, той обединява знанията на медицината и фармацевтиката и продължава изследванията, започнати от неговия баща. Както всичко в природата -косата и кожата са здрави и красиви, когато са в естествения си баланс. Той трябва да се поддържа, укрепва и защитава от вътрешни и външни вредни влияния.Всички продукти на Алцина Баланс Козметик са основани на тази концепция. Ние си сътрудничим с известни дерматолози и университетски клиники за постоянен обмен на информация за последните разработки на науката и технологиите.

И в бъдеще ще продължим да използваме всичките си познания, енергия и идеи, за да осигурим най-добрата възможна грижа за Вашата коса и кожа.

ALCINA BALANCE KOSMETIK – безкомпромисно качество от Билефелд, Германия на всички козметични продукти в нашия онлайн магазин.