Най-стилните визии на наградите „Оскар“ » eMODNO мнение

17
Добави коментар
svetla58
svetla58

Най-престижните филмови награди „Оскар“ бяха раздадени снощи на официална церемония в Лос Анджелис. Покрай еуфорията около кинонаградите, специално внимание винаги се отделя и на визията на дамите. На мероприятието, по традиция, звездите демонстрират своята висша класа с изискани тоалети на най-известните модни марки.

Ние ще се фокусираме върху най-елегантните дами, които плениха всички с шикозни модни решения. Забелязваше се тенденция към по-класическата палитра, тъй като повечето от знаменитостите бяла заложили на рокли в черно, бяло, екрю или шампанско. По-смелите избраха цветна гама. Повечето от роклите са дълги, което придава представителен вид на актрисите. Материите са луксозни като: дантела, тюл, сатен, шифон – наситени с много бродерии, кристали и други ефектни детайли.

Нека видим кои са най-стилните визии от официалната церемония по раздаването на „Оскар“-ите. На вас оставяме задачата да дадете коментар за своята фаворитка!

Мерил Стрийп е заложила на тоалет от Lanvin в графична стилистика и сребристи аксесоари за акцент. Марго Робин е елегантна в черна рокля на Saint Laurent, а Ан Хатауей блести с творение на Gucci.

Няма по-ценно оръжие за Джулия Робъртс от усмивката й, която е подчертала с изискана дантелена рокля на Givenchy. Черлийз Терон е изключително стилна с атрактивна рокля на Диор.

Голяма част от дамите напомняха на феи, избирайки ефирни, деликатни модни творения. Анджелина Джоли е много нежна с рокля от котюр колекцията на Elie Saab. Кейт Бланшет получи своя „Оскар“ за най-добра актриса, облечена от Джорджо Армани, а Кейт Хъдсън сияе с рокля от Atelier Versace.

Дженифър Гарнър заложи на сребристо творение с ресни, които закачливо се полюшваха. Наоми Уотс излъчва шик с тоалет от Calvin Klein. Дори визията на Лейди Гага е романтична и липсва всякаква провокация. Тя изглежда чудесно с рокля в нежно розово от котюр линията на Версаче.

Олга Куриленко излъчва много женственост с рокля в коралово на Suzy Amis -Cameron. По-специалното е, че този модел е направен от рециклирани материали. Сандра Бълок излъчва класа с тъмносиня рокля от Alexander McQueen. На същия цвят заложи Ейми Адамс, но се спря на семпъл и елегантен тоалет от Gucci.

Дженифър Лоурънс заложи на най-смелата по отношение на колорит рокля. Тя събра погледите с оранжево творение на Christian Dior. Лупита Нионго взе статуетка за поддържаща женска роля за „12 години в робство“ в красива синя рокля Prada. „Това ми напомня Найроби и исках частица от „вкъщи“, каза тя.

Автор: Делица Цонева