PVC Дограма | Алуминиева Дограма | Ремонта на дограми от „Виал ПЛАН“ ЕООД

3
Добави коментар
adri
adri

Ние „Виал ПЛАН ЕООД“ предлагаме: изработване, монтиране и ремонтиране на всякаква дограма и стъклопакети, комарници, щори,прарапети,козирки и др. Както и всякакви ремонтни дейности: ВиК, Ел, Окачени тавани, Остъклявания и Окабелчвания. Изработка на Навеси и Бесетки. Подмяна на Кухненски Вратички и Плотове (кухненски и на маси). дограма

Предлагаме не-стандартни идеи, предложения и ре-шения, съобразени с вашите же-лания. Бърза и качествена работа с безплатен

първоначален оглед. Извършват всички дейнoсти при продажбата на нова дограма. Ние сме ангажирани с целия процес по консултиране, доставка, монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз. Работим единствено с утвърдени световни марки производители на алуминиева и PVC дограма. Осигуряваме компетентна помощ при избора на дограма за битови, бизнес, обществени и търговски помещения.
Едно от важните и големи предимства на ПВЦ дограмата е способността и да изолира перфектно, което напълно изключва притока на кислород от вън. Това и дава против пожарния ефект, при който може да сте уверени, че няма да изникне пожар в резултат на пропусливост. Дори напротив ПВЦ дограмата може да тушира опасността от разгара на възникнал огън в затвореното помещение като задуши, благодарение на добрата изолация.
По отношение на уплътненията ПВЦ дограмата има гъвкави и стабилни такива. Те спомагат за добрата влаго, шумо и топло изолация и благоприятстват за средата от вътре. Уплътненията се изработват от специални материали гума и влакна на кевлар. Добър избор са силиконовите уплътнения. Съществуват няколко контура за уплътнение. Често те са два от вътрешната и външна страна, може да има и трети, помежду им, но той винаги оскъпява дограмата.
За да съхраните живота на ПВЦ дограмата не се изискват велики неща, само обичайни практики и грижи. Така например не трябва да почиствате с твърди, остри и груби предмети повърхността. Не бива да употребявате силни препарати. Винаги вземайте специални препарати и гъби за ПВЦ дограма. Пазете дограмата от направянето с електронни уреди.

супер ниски цени , Високо КАЧЕСТВО!!!
от ВИАЛ План ЕООД
0888 670 442

Направете запитване: