Как работи Павел Владимиров: по-забавната и позитивна част от сутрешния блок на Нова ТВ

6
Добави коментар
lifehackerbg
lifehackerbg

Симпатичният и остроумен габровец с динамично ежедневие, уникален индивидуален подход на работа, както и харизматично излъчване, с което го поднася на зрителите, пред малкия екран и аудиторията в онлайн пространството, несъмнено вдъхновява.

Кой е най-добрият съвет, който някога е получавал и кой е любимият му трик за пестене на време, коя е най-голямата му сила и най-голямата му слабост и какво го движи напред и го мотивира най-силно са само част от нещата, които той сподели за lifehack.bg

Кажи няколко думи за себе си

Добивам ракетно гориво от Луната с шашки динамит и космическа сонда, а през свободното си време стрелям с калашник по колумбийски наркокартели и отмарям с Адриана Лима.

Найс, а?!

Как изглежда работното ти място? Местоположение?

Сграда на годината на 2007-ма, което не пречи, когато навън вали, да вали и вътре, понякога дори по-силно. Изглежда малко повече стъкло-метално и модерно, отколкото искам, но като цяло е добре. Офисът ни гледа към няколко чисто нови поршета, което си e хубав стимул.

В lifehack пишем много за полезни приложения и софтуер и в този ред на мисли, какви мобилни устройства използваш в работата си и извън нея?

Не използвам кой знае какви устройства, освен два телефона и мозъчния ми софтуер, който доста често се нуждае от рестарт.

Използваш ли мениджър за задачи на компютъра си?

Не ползвам нищо по-различно от стандартния и омразен за мнозина офис пакет.

Как организира времето си зает човек като теб?

Пиша! Вече остарявам и забравям, а и имам доста ангажименти напоследък, така че пиша… Имам си дъска за задачи. Тия неща с алармите за напомняне не вършат работа при мен, трябва някъде да ми стои написано и да го виждам постоянно.

Последният проект/задача върху който работи?

Моите задачи са ежедневни, нямам някакъв приоритетен проект, който примерно съм започнал преди година и завършвам сега.

Всъщност вероятно можем да приемем пиесата, която вече втори месец играем в Студио 5 за проект. Доста добре ни се получава, заведението се пълни и хората си умират от смях.

Спектакълът е черна комедия, със заглавие „Умиращ трудно”. Следващата ни дата е 21 март, така че заповядайте от 18:30!

Върху какво работиш сега?

Влизам във втория сезон на формата „Като две капки вода”, който започва на 10 март по Нова, така че ми се налага и да пея (не само под душа и на нивата).

Стискайте палци и гледайте, ще бъде забавно!

Кой е любимият ти трик за пестене на време и за по-висока продуктивност?

Добро спане и събуждане в 6:00, преди всички… Сутрин като че ли мисля най-добре и съм най-свеж… За целта, обаче, трябва да си легна преди 23:00, което е почти невъзможно.

Има ли нещо, което правиш всеки ден  за да станеш по-добър от всеки друг?

Има, но това са професионални тайни!

Добре, хайде, ще ви издам една – яжте мед с настърган джинджифил, действа ободряващо, подхранва мозъка и предпазва от един куп болести.

Кога ставаш сутрин? Кое е първото нещо, което правиш за деня?

Както споменах, обикновено в 6:00.

Стандартните хигиенни процедури – много е важно да си почиствате езика от токсините, хората често подценяват тази манипулация (пробвайте след някоя пиянска събота да го направите, за да видите какви гадости ще свалите от този важен орган).

После не пия кафе, а чай с мед и лимон и до 7:00 гледам да съм в офиса.

Отношенията между хората са доста важни по време на работа. В този смисъл какъв тип човек си – повече интроверт или повече екстроверт?

Разбира се, че са важни, дори ако си гробар, за хакерите и IT – специалистите вече може да поспорим. Самото естество на работа изисква споделяне и обсъждане с по-голяма група хора, затова няма как да не съм екстроверт.

Иначе понякога се случва да се вглъбявам и да разговарям със себе си. Всеки има нужда да остане сам от време на време.

Кой е най-добрият съвет, който някога си получавал?

Действай, усъвършенствай се непрекъснато, не стой на едно място!

А кой е най-ефективният съвет, който би дал?

Действай, усъвършенствай се непрекъснато, не стой на едно място!

Какво те движи напред и те мотивира най-силно?

Когато някой на улицата ми каже – ей много се забавлявах с предаването днес, малко закъснях за работа, но излязох от вкъщи с усмивка!

Коя е най-голямата ти сила и най-голямата ти слабост?

Сили много и още повече слабости… Опитвам се да подхождам нестандартно в работата си и да не изневерявам на себе си и нещата в повечето случаи се получават.

Иначе шоколадът ми е голяма слабост, както и цикленето във фейсбук, за хубавите жени да не говорим.

Как се справяш със стреса и напрежението?

Кино… Спорт – фитнес, бокс, плуване… Сауна, парна баня и масажи, секс… Не е речено, че трябва да са в точно тази последователност!

Кой е най-големият риск, който някога си поемал?

Всеки ден поемам рискове, всеки ден говоря това, което мисля пред хиляди хора и то съвсем на живо. Сещам се, че веднъж едни приятели ме бяха заключили по невнимание в една стая на 11 етаж, в 17 бл. в Студентски град и трябваше да прескоча от прозореца в общата тераса на коридора, за да отида на работа, (тогава още нямахме мобилни телефони).

Сега не бих го направил, особено без осигуровка.

Ежедневно се срещаш с „чудаци“ и не само, запознанството ти с кого те е изкефило най-много?

Не мога да отделя един или двама, защото все ще пропусна някой, срещам страхотни хора всеки ден. Миналата година имах късмета да се запозная с покойния вече Пол Уокър – изключително светла и обаятелна личност.

Много ме заболя, когато той загина, още повече, че катастрофира точно на рождения ми ден. Понякога усещаш някои хора близки до теб, дори да сте се срещнали само за десетина минути.

SKY IS THE LIMIT!

Интервюто с Павел Владимиров достигна до вас благодарение на Паулина Узунова – специалист по графичен дизайн в областта на рекламата, магистър от “Национална Художествена Академия”, част от екипа на lifehack.bg

Вижте и останалите страхотни хора, които интервюирахме за рубриката “Как работи…”, превърнала се в една от любимите на страшно много от Вас, читатели на lifehack.bg