Защо да изберем металокерамиката?

1
Добави коментар
delga
delga

Когато имаме проблеми със зъбите е съвсем естествено да се питаме кое е най-доброто, което може да се направи и колко ще ни струва.

Докато не посетите вашия стоматолог, едва ли ще получите ясни отговори на тези въпроси, но със сигурност още сега искате да придобиете предварителна представа за всичко, което ви очаква при лечение на зъбни дефекти.

Големите предимства на металокерамиката са в това, че тя ви дава шанс да имате естествено излъчване и прекрасна усмивка, дори и след травми и загуба на зъб. Съотношението качество – металокерамика цени също е едно от големите й преимущества. Подобно лечение, проведено при опитни специалисти ви гарантира много добра поносимост, естетика, здравина и дълготрайност. Това означава, че вие решавате проблемите не временно и не на всяка цена, а по разумен начин и в дългосрочен план.

Изберете металокерамика, ако държите на това вашата усмивка да приветства, а не да отблъсква хората, ако искате да се радвате на красиви зъби, които не променят своя цвят с времето, ако искате да усещате имплантите като свои зъби.

Всички тези предимства правят металокерамиката толкова популярна и широкоразпространена. Това е най-често прилаганото протезиране при зъбни коронки и мостове. Вътрешната страна на зъбната корона е изработена от метал, а външната му част се изработва с нанасяне на прахообразни керамични маси, които се изпичат и придобиват уникална прилика с естествените зъби. Всичко това се извършва от зъботехници и дентални лекари. В зависимост от техния опит и професионализъм резултатите могат да бъдат наистина впечатляващи. Това колко време ще ползвате зъбната конструкция зависи от начина, по който е изработена. Има два метода – прагово, което се получава с изпиляване на зъба и тангенциално, без праг.

Когато говорим за красива усмивка и впечатляваща външност,  не можем да не си припомним крилатата фраза, която важи в пълна сила както за дамите, така и за господата: „Никога не си достатъчно добре облечен без усмивка.“

Погрижете се за вашата!

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest