Първите седем милионера от покер за 2014 г. са…

29
Добави коментар
zalozi.bg
zalozi.bg

Първите седем милионера от покер за 2014 г. са…

Едва изминаха два месеца от началото на годината и вече има седем милионера в света на покера за 2014 година. Някои от играчите всъщност и преди това си бяха милионери (или мултимилионери), но успяха да припечелят поне още един милион долара от началото на новата година.

Даниел Шак успя да премине тази граница с финиширането на второ място на Супер Хай Ролера на Карибското приключение на ПокерСтарс, откъдето той прибра $1,1 млн. и взе още 87 хиляди от Предизвикателството на Оуси Милиънс.

Невероятната Ванеса Селбст, която определено може да се нарече най- добрата жена в света на покера със своите над 10 млн. долара печалби през кариерата си, успя да спечели 1,4 млн. в два Хай Ролера (турнири с високи входни такси). Въпреки че не спечели нито един от тях, третите и места и на двете събития се оказаха достатъчни за големите пари.

Младият украинец Евгений Тимошенко също записа името си в историята, като победи Майк МакДоналд в хед-ъп битката на Оуси Милиънс $100,000 Предизвикателството за $1,791,248. Това беше най- големият му успех към днешна дата.

Полският играч Доминик Панка е следващият в списъка с 3 хиляди долара повече от Тимошенко. Той спечели първото място в Основното събитие на Карибското приключение на Покерстарс и спечели ЕПТ Довил за останалата част от парите си.

Германският Хай Ролер специалист Куос е събрал повече от 2,4 млн. от наградни фондове само през тази година. Той успя да влезе в челните места на редица турнири с умопомрачителни входни такси.

Фил Айви е още един играч, който постигна успех без да е бил известен преди това. Добре де, това беше шега! Айви е най- големият печеливш в историята на покера след Антонио Есфандиари. Айви започна годината със стил, след като спечели повече от $3,5 млн. в Супер Хайр Ролера на Оуси Милиънс, който беше с бай-ин $250,000.

Най- много пари тази година е спечелил Майк МакДоналд. Той е напред с повече от 4,3 млн. долара, след като имаше цели три влизания в парите за суми над 1 млн.