Виж темата – Отзиви за кафетерия Апартамента

1
Добави коментар
pochivkabg.net
pochivkabg.net

Апартамента е буквално апартамент, където можеш да се чувстваш удома си. Стаи с по един или два обособени къта, където можеш да се усамотиш с приятел(ка) или с компания. Музиката е приятна и отпускаща а и във всяка стая можеш само да избираш какво да звучи. Далече от навалицата на традиционните кафенета, можеш да седнеш на щъркели на стълбището или на възглавници на земята в коридора. Чудесни чайове, къкрещи на печката, прясно изцедени фрешове, домашни, топли сладкиши и шоколад, бисквити и мъфини, торти, хлебчета, домашно приготвена храна, топла, току-що сварена пилешка супа са само част от изкушенията, които предлага Апартамента.

Прятелска атмосфера и едно чудесно изживяване. Цените са сравнително нормални. Силно препоръчвам уникалния им хималайски чай с билки, ванилия, джинджифил и мляко… да, да – знам че не обичате чай с мляко. Този го обичате, повярвайте ми… и пак ще се върнете, само заради него. В Апартамента не се пуши. Максимална оценка от мен, горещо го препоръчвам.

Cafeteria Апартамента (A:part:mental) улица „Неофит Рилски“ 68, 1000 Sofia, Bulgaria 087 878 7321 Today 10:00 am – 2:00 am

FB страница