PureLogicol / Пюр Лоджикол 90 капсули

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

 Малко информация за колагенa: Колагенът е протеин, който представлява 33% от всички протеини в човешкото тяло и около 75% от кожата, косата, мускулите и ставите, сухожилията и хрущялите. Изгражда гладката мускулатура и мускулите на сърцето. Градивен елемент е за стените на кръвоносните съдове – артерии, вени и капиляри. Количеството на произведения колаген обаче намалява с 1,25% всяка година след навършване на 25г. Когато наближим 40г нашето тяло престава да произвежда колаген. Резултатът е по-дълбоки линии и бръчки, отпуснат овал на лицето, по-разширени пори.

Purelogicol – 100% чист колаген.

PureLogicol е хранителна добавка, която съдържа високоразтворим колаген, богат на аминокиселини, които са основният фактор за здравето на нашата кожа, коса, нокти и стави. Подхранвайки кожата с чист колаген, PureLogicol помага за видимото намаляване на фините линии и бръчки, заздравява ноктите и косата.

Приемът на чист колаген подпомага укрепването на ставите и помага за превенция на остеопорозата.

Колагенът PureLogicol е единственият колаген в света, чиято ефективност е потвърдена от независими клинични изследвания.

Не съдържа: добавки, холестерол, консерванти, глутен, жито, пшеница, лактоза, захар, оцветители, мая.

Дозировка:

3 капсули вечер преди сън. Започва да действа в първите 45-90 минути от съня. Препоръчителен прием за максимален ефект – от 3 до 6 месеца.

Резултатите от приема на колаген Purelogicol са видими още след четвъртата седмица. 

Purelogicol няма странични ефекти или противопоказания.

PureLogicol в помощ срещу акнето

Като младеж Алан Мак Лафин е голямата музикална надежда на Великобритания. Печeли Music Idol и подписва договор със звукозаписна компания. Неговата кариера е заплашена от остър  проблем с кожата- акне. Алан приема борбата с акнето като своя кауза и оставя музиката.Започва да се интересува от по-щадящи и натурални алтернативи на силните антибиотици.Алан се фокусира върху продукти съдържащи колаген.

Но… колагеновата молекула е “голяма” и затова лекарите се съмнявали в ефекта от приетия през устата колаген.

Съвместно с учени от British Association of Beauty Therapy and Cosmetology открива ензимен процес,  които прави революция в производството на  колагена – успява да разбие молекулата на колагена и да я направи достатъчно малка.

PureLogicol използва уникален ензимен процес,  чрез който  намалява теглото на колагеновата молекула.  Получените малки молекули са бионалични и  могат лесно да се абсорбират от тялото. PureLogicol е  пакетиран според фармацевтичните стандарти.  Клинично доказано е, че  PureLogicol  намалява бръчките, свива порите и увеличава влажността на кожата.

 

Дори и не всички да сме големи фенове на музиката и начина на живот на Мадона, не можем да не забележим нейната елегантна форма(освен мускулестите ръце, които някои биха посочили) и да не се зачудим как остава толкова слаба и същевременно толкова енергична. Някои биха казали, че след като е световноизвестна звезда, да поддържа тялото си е част от нейната работа, но все още остава въпроса как точно го прави. Отговорът – кратка диета, която осигурява намаляване на теглото с 1,5-3 килограма за седмица, комбинирана с 1-2 часа тренировки 6 пъти седмично…(още)

 

  

Прочети още

5

от 4002, 17 Юли 2014

PureLogicol / Пюр Лоджикол 90 капсули
КАКЪВ ПРОИЗХОД ИМА КОЛАГЕНА?

Прочети още