Вижте речта на Мая Манолова за 8-ми март, която взриви обществото!

1
Добави коментар
natalka09
natalka09

Вижте речта на Мая Манолова за 8-ми март, която взриви обществото!

Мая Манолова нанесе тежък удар на представителите на силния пол с изказването, което направи

Червената депутатка Мая Манолова, която си спечели прякора Острието, доказа за пореден път, че напълно заслужава прозвището си. В речта си, посветена на днешния празник – 8-ми март, Мая Манолова направи на пух и прах обществените представи за силния пол.

Мястото на събитието е град Перник. В зала в миньорския град хапливата депутатка изнесе пламенна реч, след което поведе хорото.

Манолова започва изказването си с думите, че много се радва, че е имала възможността да се откъсне от напрегнатата обстановка в Народното събрание и да се намира сред толкова много позитивно настроени хора.

Мая Манолова направи на пух и прах представителите на силния пол

Тя заяви, че е настроена на празнична вълна и подчерта, че дамите са по-добри от представителите на мъжкия пол във всяко едно отношение. Мая Манолова подчерта, че нежния пол се справя много по-добре с управлението, организирането, планирането и дори се забавляват по-добре от мъжката част.

Изказването на червената депутатка бе посрещнато с бурно ръкопляскане.

Манолова не пропусна възможността и да направи политическо изказване. Тя заяви, че предтоят много важни събития и едно от тях са предстоящите избори. Манолова каза, че евровотът ще бъде решаващ не само за ЕС, но и за България. Тя заяви, че от от това дали ще спечелят социалистите или десните партии зависи бъдещето на българския народ, пише „Блиц“, цитирайки „За Перник“.

Вижте речта на Мая Манолова за 8-ми март, която взриви обществото! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Правда.бг препоръчва и: