Жестока драма прекърши живота на Анджелина Джоли

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Жестока драма прекърши живота на Анджелина Джоли

Невероятна тежка операция оставя звездната актриса без яйчници, страхът от смъртта окончателно я разсипа

Най-горещата брюнетка на Холивуд Анджелина Джоли е готова хирурзи и скалпел да я направят бабичка, като й махнат яйчниците. 39-годишната топ красавица е категорична, че вече няма да ражда деца на Брад Пит, за да запази живота си. Звездата от „Томб Райдър“ износи три отрочета от любимия си мъж, а в дома й щъкат и други три, които са осиновени.

Актрисата, която доскоро минаваше за най-големия секссммвол в Меката на киното, през миналото лято превантивно си отряза двете гърди поради страх, че може да има рак в начална фаза. Официалното обяснение тогава бе, че в организма й е открит наследствен мутирал ген, „виновник“ за коварното заболяване.

Дефектът в ДНК-то на семейството на Джоли причинил смъртта на леля й Деби Мартин, която умряла от рак на гърдата, а майка й Марчелин Бертран си отиде от света с рак на яйчниците.

„Реших да направя всичко, което зависи от мен, за да намаля риска да заболея от рак“, обяснява актрисата, която напоследък все по-често упрекват, че си прави пиар кампании със своето здраве. В края на януари стана ясно, че Анджелина отново се заиграва с хирурзи, на които възложила мисията да „изгладят“ изпъкналите и вени по ръцете.

Преди това таблоидите оповестиха, че щерката на кинолегендата Джон Войт на няколко пъти е била на операционната маса, за да си постави силиконови импланти на мястото на отрязаните цици. Злите езици в Холивуд изтъкват, че целта на двойната мастектомия и последвалите манипулации не била да спасят Джоли от евентуален тумор на гърдите, а начин да прибави 100 млн. долара в сметката си от фармацевтична компания. Макар и супер богата, ако наистина си махне и яйчниците, съвсем скоро Анджелина ще влезе в климактериум и неминуемо ще се състари, категорични са експерти в областта.