Актуални прически за пролет-лято 2014

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Наближава пролетно-летният сезон и вероятно повечето дами се чудят каква актуална подстрижка да изберат. Можете да се ръководите от звездите на Холивуд, които подсказват тенденциите в прическите за тази година. Ето как някои от тях се появиха на червения килим или каква визия избраха да демонстрират през обектива!

Носителката на „Оскар“ Лупита Нионго е избрала къса прическа с подчертан акцент в горната част.

Актрисата Камила Бел подчертава красивото си лице с подстрижка до брадичката. Небрежните краища подчертават младежката й красота. Бретонът е с почти равна на останалата дължина на косата. Прическата е лесна за ежедневна поддръжка.

Подстрижките до раменете ще са актуални през този сезон. Изборът дали да имате бретон или не е ваш. Игривите краища, обаче, са задължителни. Кейт Мара залага на преливащите руси тонове.

Актрисата Алисън Уилямс демонстрира момичешки небрежна прическа с леки къдрици, подходяща за ежедневието.

Подстрижката на Рийз Уидърспуун отново е до раменете, с раздвижени кичури, светли слънчеви тонове и младежки бретон.

Класическата дълга прическа ще е актуална и тази пролет. С етажиран горен пласт на косата Криси Тайген демонстрира раздвиженост и жизненост на косата си.

Наоми Харис залага на класическата права коса с път на средата. Тази подстрижка подчертава красотата на гръдния кош, прави дамата, носеща тази прическа, да изглежда секси и екзотична.

Любимката на Холивуд Гуинет Полтроу е избрала подобна прическа. Тя остава вярна на русите тонове. Предните кичури са малко по-дълги от останалите.

Снимки: Reuters