Мермерски разкри тайната на естествения пилинг за лице! Край на скъпата козметика!

1
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

Мермерски разкри тайната на естествения пилинг за лице! Край на скъпата козметика!

Мермерски разкри тайната на естествения пилинг за лице! Край на скъпата козметика! 4.50/5 (90.00%) 16 votes

Проф. Христо Мермерски дава своята народна рецепта за естествен пилинг на лицето само с природни средства

Всяка жена иска да има красиво лице с перфектна кожа. Наред с всички процедури, мазила, ексфолианти и козметики, едно основно нещо е пилингът на лицето. При него се махат старите изтощени и мъртви клетки и отдолу блясва прекрасната нова и свежа кожа. Много жени са полудели по пилинга, но не знаят, че могат да го постигнат само и с природни средства.

Проф. Христо Мермерски дава своята народна рецепта за естествено епилиране на лицето само с природни средства

За това разказва и известният наш диетолог и природолечител проф. Христо Мермерски. Вместо болезнените и скъпи козметични процедури, той разкрива една много проста, ефективна и много лесна природна рецепта за пилинг.
По думите на проф. Мермерски рецептата я е измислил неговия син, а с нея кожата придобива великолепие и става свежа, естествена и младежка
За целта ви е необходим един лимон, който се разрязва и с него се маже лицето за около 5 минути. Лимонът според проф. Мермерски има способността да стяга и почиства до блясък кожата, да премахне мъртвите клетки и да зареди епидермиса с антиоксиданти.
След около 20 минути се взема един разрязан суров картоф и с него обтривате отново лицето си, продължава с рецептата за естествен пилинг проф. Мермерски.
След още 15 минути лицето се търка леко със сода за хляб, която доизчиства епидермиса, а след още 15 минути лицето се обтрива с тампон, напоен със зехтин екстра върджин.
По думите на проф. Мермерски кожата става мека като памук и гладка като порцелан.

Лечител.нет препоръчва и: