Мебели с индивидуалност и стил

1
Добави коментар

ЗОРА СТИЛ е мебелна компания с богат опит в проектирането и производството на мебели за обзавеждане на жилища, офиси, магазини с различно предназначение, ресторанти, хотели. Фирмата разполага с екип от професионалисти, които максимално отговарят на изискванията на клиентите по отношение на оригиналност на дизайна ,качество и срок на изработката. Тази година, на изложбата  „Светът на мебелите” посетителите ще могат да видят няколко експоната в класически и по-модерен стил, с елегантен и изискан дух, идеални и нужни за всеки дом:

Кухня, с основен корпус, изработен от МДФ с фрезовани лицеви детайли, обработени с боя сатен в светъл тон, в идеално съчетание с цвета на отворения абсорбатор-тип „камина” Franke и кухненска мивка Fat от Граниксит. Островът е двулицев шкаф с открити рафтове, затворени обеми и механизъм за бутилки в средата, с термоустойчив плот. Сетът се допълва от трапезарен двулицев шкаф със стъклени рафтове и витрини допълва комбинацията при тази функционална и доста обемна кухня. Плотът е от с двоен МДФ. 
 
Композиция ТВ шкаф Класик. Състои се от две части – нисък шкаф с място за телевизор с голям екран и висок шкаф с П-образна конструкция с две странични витрини и отворен горен шкаф. Композицията е изработена от МДФ, оцветен с пигмент сатен, цвят слонова кост. Вертикалните фрезовани колони по страниците и челният фриз на отворения шкаф са от масивно дърво. 
 
Холна масичка, изработена от МДФ и масивна дървесина, лакирана с полиуретанова боя сатен, в цвят слонова кост. 
 
ТВ Композиция от модули, които позволяват създаване на различни конфигурации. На своята изложбена площ на „Светът на мебелите“ ЗОРА СТИЛ ще покаже изработка е от ПДЧ KAINDL, австрийски плочи Уни Декори – синхронни структури. Съчетанието на двата пастелни цвята Шампан и Тауле придават неповторима елегантност на интериора. В горната си част, Композицията  представлява два затворени стенни модула с повдигащи се врати. Отворената етажерка е в цвят Тауле и е комбинация от 4 еднакви, шахматно разположени обеми. Композицията е интересна и придава лекота и финес на интериора. Допълва се от Тапицирана гарнитура тип Терминал 3-ка и Лежанка с повдигащ се механизъм, с ракла отдолу. Тройката се отваря с модерния механизъм за спане модел „НОВА”. Материалите са екологично чисти, дунапрен с високо качество. Нежните пастелни тонове и цветя на дамаската придават пролетно настроение и свежест.  

Присъединете се към Светът на мебелите във Facebook