Цветелина Грахич плаши с ГРОЗНА снимка без грим (Маймунско фото)

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Цветелина Грахич плаши с ГРОЗНА снимка без грим (Маймунско фото)

Грахич съвсем превъртя от алкохола и вече НЕ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК! Хората са втрещени и наплашени, чудят се какво става с това младо момиче, паднало в лапите на спирта заради ненавременно дошлата слава и богатство!!?

Последните изпълнения на Цветелина Грахич окончателно втрещиха публиката и нейните почитатели. Дори най – верните й привърженици вече се чудят дали да се смеят или да плачат, ужасени и покрусени от БЕЗКРАЙНО наглата и грозна снимка, която младата вокалистка на Слави наблъска в социалната мрежа.

„Определено нещо страшно и нетипично се случва с това момиче”, коментират уплашени и притеснени за състоянието й столичани. И според тях изражението на Цветелина Грахич на въпросната снимка не издава нищо друго, освен дименциална невменяемост и откровено зверство, придружени от солидни количества изпит алкохол.

„Във Фейсбук трябва да въведат предупредителен знак – червена точка, както е в телевизията за хората със слаби нерви и стомаси. Аз вдигнах кръвно като видях озъбената физиономия на Грахич и честно казано, съвсем не ми стана приятно”, коментира Фейсбук потребителят Георги Иванов от Пазарджик.

Други пък опитват да оневинят Цветелина като обясняват, че съвсем е луднала от любов по басиста и неин пряк началник Георги Милчев – Годжи, с когото в момента са на съвместно турне в Америка. Само че тук изниква въпросът дали Годжи не трябва да влезе в ролята на звероукротител и да посвие каиша на палавата си любима.

)