Премиера на песента на Ники Манолов и Гери Дончева „Как го правиш“ » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Премиерата на Гери Дончева и Ники Манолов беше белязана със зашеметяващ успех. Те представиха клипа към съвместната им песен „Как го правиш“. Парчето вече се върти в ефира на родните радиа от няколко седмици и стои в челните места в класациите изкачвайки се все по-нагоре всяка седмица. Музиката на песента е на Влади Ампов-Графа, текстът е на Гери Турийска, Георги Енчев и Графа, аранжимент на Светлин Къслев, а мастерингът и смесването са на Магга. Според музикални специалисти това е един страхотен букет от талантливи творци и парчето е обречено да стане хит. Премиерата имаше своя перфектен домакин в лицето на най-хитовия клуб в столицата – BEDROOM PREMIUM CLUB и се радваше на огромен медиен интерес.

Изисканите гости на Гери Дончева и Ники Манолов трупаха комплименти за постигнатия резултат и обсипваха с цветя изпълнителите. Сред уважилите събитието се откроиха стилната бизнесдама Ивана Скендерова и нейният съпруг – футболиста Мартин Горанов, Мисис България Поли Петракиева, Мисис България Малина Димитрова, собственикът на марката очила КВЯТ – Павел Цветков и красивата му съпруга, известните художници Блажеви, авторът на „Революция с аритмия“ и сценарист в „Шоуто на Слави“ – Йордан Свеженов, светският ексцентрик Денди, екс-министърът доцент Димитър Тадаръков, Мисис Европейски Съюз Елена Караколева заедно със сина си и съпруга си – хотелиерски магнат, топдизайнерите от Палома Фешън, които сътвориха роклите на Гери за вечерта и за клипа.

Присъстваха още и дизайнерката Ели Карабойчева и съпругът й, г-н Пашаев – собственик на Жокер Медиа, телевизионният водещ Богдан Томов, известния пиар Атанас Лазаров, Анн Джи, Славчо Тошев, изпълнителите от група IVOLUTION, Слави Велков – собственик на Силвър Фърст – най-добрите в производството на CD и DVD в Европа и Азия, а именно те осигуриха и специалните подаръци за гостите – DVD с клипа към „Как го правиш“.

Вечерта протече много спокойно и със завидна възторжена атмосфера. Изпълнителите започнаха със специално подготвена акустична версия на песента си, като споделиха, че акустичният аранжимент е направен само и единствено за премиерата от техния пианист Алекс. След това любимецът на Лили Иванова Ники Манолов изпя с плътния си меден глас няколко песни на български и английски език, като трогна публиката с неочаквания си избор – песента „Фалшив Герой“ на Тодор Колев и „Recovery“ на Джеймс Артър. Последва оригиналният аранжимент на съвместната им песен с Гери и разбира се кулминацията на вечерта беше прожектирането на клипа към „Как го правиш“ на огромна видеостена, която бе видима за всички.

Публиката, съставена от елита на всички сфери в България, бурно аплодира дуетната двойка и тяхното видео, като ги изкараха на БИС. И така видеото беше прожектирано отново и отново. Режисьорът на видеото Йордан Петков, който рядко може да бъде засечен някъде извън работното му място, присъстваше лично на премиерата за да поздрави изпълнителите. Няма как да не споменем, че Ники и Гери смениха три впечатляващо стилни визии по време на вечерта, всяка от които предвидени за различните аранжименти на „Как го правиш“. Теди Кацарова се забавляваше искрено, Джийсън Брад Люис по традиция бе с ексцентричен грим, на който се радваше дори топ гримьорката Джули Ангелова, а току-що завърналите се от Дубай Мис България Ваня Пенева и светски журналист Ива Атанасова цяла вечер си бъбреха със собственика на телевизия БГ Мюзик Ченъл Денис Касъмов.

Лично собственикът на Бокс ТиВи Ивайло Конов поздрави Гери Дончева и Ники Манолов за блестящото представяне, Наско от БГ Радио също уважи двамата виновници за премиерата, Владо Димов кавалерски целуна ръка на Гери, поднасяйки й огромен букет, а Боряна Баташова разцелува изпълнителката и беше във видимо отлично настроение. Анна-Мария Чернева пристигна директно от свое представление и сподели компанията на топ модела Даниела Арнаут и супер дизайнера Искрен Лозанов, с чийто одежди се появи самата Бийонсе в нейн клип. Младият певец Богомил пристигна в компанията на вокалния педагог на Ники Манолов и цяла вечер разговаряха с колеги. Поп певицата Деница, която наскоро представи ново парче, дойде да уважи Гери, с която са били съученички в Плевен, а ВИП обущаря на българския елит Данчо и неговата красива съпруга поздравиха двамата изпълнители на „Как го правиш“. Ники Манолов и Гери Дончева се радваха на кой-от-кого-по-известните си гости и ги забавляваха подобаващо. Вечерта приключи с ясната равносметка за пълен успех и с купища цветя.

Снимки: Хайлайф