Специалната рецепта на проф. Мермерски за отслабване

5
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

Специалната рецепта на проф. Мермерски за отслабване 3.91/5 (78.18%) 22 votes

Фолк певицата Ивана стопила килограми с тази изпитана и здравословна смес на проф. Мермерски за отслабване

Наша читателка ни изпрати специалната рецепта на проф. Мермерски, с която отслабнала цели 22 килограма за една година. Тя иска да каже, че ако желаещият да отслабне има воля, тази смес ще му помогне много.

Дори фолк певицата Ивана е изпробвала тази вълшебна смес и е свалила доста килограми с нея.

В оригиналната рецептата се съдържа 2%-ово кисело мляко, ябълков пектин, мед, канела, орехи и прополис. Освен много полезна и здравословна, тази смес засища изключително много и най-важното – тя е много евтина, тъй като за една доза, която се яде сутрин вместо закуска, ще похарчите между 1,50 и 2 лева.

Специалната рецепта на проф. Мермерски за отслабване

Рецептата за отслабване на проф. Мермерски се приготвя по следния начин.

В 1 супена лъжица мед, се поставя 1 чаена лъжичка пектин, който се продава по всички магазини за здравословна храна или по билковите аптеки. Към това се добавя половин чаена лъжичка канела. Всичко това се размесва много добре и се изсипва в една кофичка кисело мляко. Накрая се прибавят 10-15 капки прополис и се наръсва с ореховите ядки.

Тази смес се яде предимно сутрин, но ако не можете да го изядете сутринта, можете да си хапвате по няколко лъжички през целия ден.

Първите няколко дни трябва да ядете само това, а ако много огладнеете, можете да изядете един банан на два порции. Постепенно ще започнете да усещате, че тази доза ви засища перфектно почти през целия ден, но в началото е много трудно.

Ако искате да продължите да ядете от тази смес, можете да го правите дори цяла година.

През останалото време можете да ядете всичко, което ви се прииска, но е хубаво количествата да са умерени.

Най-добрият ефект е, ако сутрин ядете само това, на обед хапвате салати, а вечер може малко пилешко месо. Не забравяйте да ядете и плодове, които също чистят организма и дават незаменими минерали и витамини.

Според проф. Мермерски с тази рецепта организмът се пречиства от токсини, от тежки метали и други натрупани вредни вещества.

Тя намалява кръвното налягане и регулира дейността на сърцето. Сместта укрепва имунната система и спира процесите на стареене. Опитайте я и вие!

Слава Петрова