За пети пореден път стартира Volkswagen Club Fest

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

За пети пореден път Volkswagen феновете се събират на 15 и 16 март 2014 г. в Интер Експо Център, зали 5 и 6.

Още по темата

Повече за Volkswagen

» Всички новини
» Всички тестове

Тази година организаторите от Клуба на привържениците на Фолксваген в България са приготвили нещо невиждано до момента – най–силното международно участие. Дори са извели от този факт така наречената  „Теорема на феста” – 2 зали х 5 издание х 8 държави = 80 автомобила. Да, осемдесет автомобила с пълния си блясък ше очакват почитателите на марката. Сред тях са най-мощният досега Golf 7 R и уникален реставриран VW Beetle от 1946 г.

Но това не е всичко. Място в залата намират и автомобили от други марки на концерна Volkswagen Group – Audi, Seat и Skoda. Особено впечатляващи са състезателните Audi S1 на Prospeed и Audi IMSA GTO на Drag Power. По нищо не им отстъпва обаче и един от най-бързите VW Golf MK 2 в света с почти 1000 к.с.

Освен невероятните автомобили, вниманието на посетителите ще бъде привлечено и от щандовете на партньорите с разнообразни продукти за поддръжка и тунинг на преференциални цени, фенски аксесоари, игри за малките гости в детския кът, много забавления, награди и естествено – красиви момичета. С две думи – автомобилен рай. „От фенове за фенове.”

Посещението на събитето струва 5 лв. За ученици до 18 г. цената на билета е 3 лв., а за деца до 12 г. входът е безплатен.  За повече информация посетете http://www.vwclub.bg/fest/.