15 Мар „Замръзналото кралство” произвеждало хомосексуалисти?! Избрана

1
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

Някой си американски пастор на име Кевин Суонсън, който води радиопредаване в компанията на Стив Вон, обвини анимационния филм на Disney „Замръзналото кралство”, че промотира хомосексуалността и содомията. „Приятели, филмът е дело на злото”, заявява Суонсън. Къщата на Мики Маус била най-прогей организацията в САЩ, а това било дело на Дявола. За хората, чиито умове са надживели средновековието, позицията на Disney е по-скоро позитивна, защото демонстрира равнопоставеност и широка скроеност.

В религиозното си предаване двамата заклеймиха песента на Елса “Let It Go” (която преди дни си спечели Оскар) като гей изповед, защото, представете си, тя се научила да цени това, което я прави различна. И понеже принцесата така и не проявила интерес към мъж във филма, това я превръща автоматично в лесбийка. Проблем за пастора е и „содомисткото” отношение на Кристоф с лопатара Свен. Леле, майко!

Религиозните водещи побързаха да обвинят в невежество родителите, които не можели да видят заплахата и „индоктринирали сексуално” своите невръстни деца, водейки ги на прожекция на „Замръзналото кралство”. Но както можете да очаквате: нито Суонсън, нито колегата му Вон са гледали анимацията. 

Иначе милите религиозни рекламисти трябва да спят спокойно. Ако сексуалността на децата можеше да бъде обръщана от филмите, които гледат, то всички щяха да бъдат хетеросексуални. Хепиендът в Холивуд включва предимно целувки между момче и момиче (това се случва дори и в „прогей” приказката „Замръзналото кралство”). За изключения почти не се сещам.

И докато сме на тема „Замръзналото кралство”, видяхте ли вече „откровения трейлър” на Screen Junkies за анимацията на годината? Видеото е забавно, но и доста прецизно в анализа си… Гледайте го на всяка цена. 

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂