Руслан Мъйнов и Калуди Калудов пеят арии навръх първа пролет на Италианския фестивал

1
Добави коментар
intersalon.it
intersalon.it

17 Март 2014г.

Комедийният ас Руслан Мъйнов ще се изяви като достоен дуетен партньор на световноизвестния тенор Калуди Калудов навръх първа пролет в Пловдив. Двамата ще възпеят слънцето и любовта в емблематичната канцонета „О, соле мио” за откриването на Италианския фестивал на красотата и прическата. 23-тото издание на престижния форум ще се проведе от 21 до 23 март включително в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив, съобщиха организаторите от „Christian Of Roma”.

Актьорът с глас на солист от Миланската скала ще влезе също в ролята на водещ и успоредно с анонсите си, Руслан Мъйнов ще забавлява публиката с изпълнения на арии и с неподражаемия си хумор. Калуди Калудов заедно с примата Анна Дитри ще изпеят популярни мелодии от италиански опери.

Фирми от 70 страни участват в тазгодишното издание на Фестивала на красотата. Това са представители на чуждестранни компании, обясниха организаторите.

Истински инкубатор на безплатни идеи за абитуриентски прически ще се заформи на подиума и по щандовете в Палата 2 на панаира. Оригинални, трайни и лесно изпълними фризури за бала ще бъдат демонстрирани в тематичните презентации. Фестивалът вече не е само за професионалисти, а фокусът е насочен и към крайния потребител, обясниха организаторите.

За постигане на мечтаната визия за бала ще съдействат и именити стилисти от Италия. Джени Д`Ауриа, Франческо Аранчо, Марко Кроти, Франческо Паоло, Антонио Туфано, Армата Николо и Саверио Палма ще възпламенят с гребените и ножиците си артистична революция, рушейки модни канони и демонстрирайки нова и приложима естетика във фризьорството. „Тенденциите са минало, съществува единствено професионалният стил. Излиза се от стереотипа, правилата се пренебрегват и за това не е нужно да ги познаваш. Достатъчно е въображението. Само с такъв подход се случва изненадата. Свободният стил е вдъхновение и ако си го представиш, може да го направиш”, сподели Антонио Туфано от екипа на „Rolland” от Болоня. Майсторът в подстригването е автор и популяризатор на сензационна във фризьорството техника, наречена „фрийстайл сийзърс” (волните ножици – б. пр.). На таланта и уменията на тези италиански виртуози в подстригването, оцветяването и стайлинга се доверяват звезди на шоубизнеса от Ботуша и видни европейски аристократи и от двата пола.

Те ще покажат приложението на т. нар. мигновена терапия за дълбоко увредена коса. Съдържащата се в продуктите макадамия от новата серия на „BES” за няколко минути преобразява сериозно изтощен от драстични третирания косъм в лъскава и здрава свила.

В художник превръща всеки фризьор иновативната гелообразна боя с 14 цвята. Основните й багри могат да се смесват в безброй комбинации, отприщвайки стремежа към търсене на уникалност.

„Висша мода” за домашна употреба на боя за коса е адаптирал брандът „Alfaparf”. Професионалният продукт за ползване вкъщи ще направи своя дебют на Италианския фестивал на красотата и прическата. Официалното закриване на форума ще бъде с шоу на българската модна група стилисти към миланската марка „Alfaparf”, обясниха организаторите.

„Разнообразието от демонстрации на нови техники, тенденци и идеи за по-широката аудитория е подчинено на запознаването й с начините за поддържане на здрава и красива коса. Видяното на сцената ще бъде разяснявано в детайли и по щандовете на самите участващи фирми”, обясниха организаторите.

Абитуриентите могат да заимстват идеи за фризурата и макиажа си и директно от най-добрите млади творци у нас, които ще участват в националните конкурси за прическа и грим. В неизменните за Италианския фестивал на красотата съревнования ще се включат възпитаници на специализираните училища в страната, предвидена е и категория за професионалисти.