Мъжки тениски с щампи – Блогът на DressPlace

1
Добави коментар

Тениските отново са хит

Мъжки тениски с щампи

Тениската е една от най-предпочитаните дрехи, както от жените, така и от мъжете. Модни, удобни и винаги различни, тениските ви дават възможност да заявите своята индивидуалност и да се почувствате уникални. Винаги и по всяко време можете да носите любимата си тениска по хиляди начини и във всеки един момент да изглеждате шик. Всичко това е въпрос на вашето въображение, модни виждания и не на последно място – на собствен стил.

Да се отличавате със своя характерна визия е не само въпрос на добро желание, но и на талант. Да откриете своя стил не винаги е лесна задача. Ето защо усилието да намерите своя моден почерк си заслужава. Както казва великата дизайнерка Коко Шанел, „Модата отминава, стила остава завинаги”.

Съвременните тенденции в мъжката мода поставят на преден план мъжки тениски с щампи. Безспорно акцент това лято са интересните и запомнящи се тениски, които приковават вниманието по категоричен начин. С тях вие изразявате своите настроения, страсти и слабости, а често самите надписи по дрехата „говорят„ вместо вас.  Изберете тениска с класическа кройка и черно-бяла щампа на така актуалните черепи и скелети. Подобно на ретро снимка или диапозитив, тези щампи носят уравновесеност и семплост и могат да бъдат съчетани еднакво добре с деним и спортен панталон.

Тениските в по-ярки цветове са не по-малко популярни този сезон. Те са предизвикателни и свежи. Щампите по тях изобразяват предизвикателни жени, оръжия, автомобили.  Предназначени са за хората, които бягат от клишетата и искат да се открояват от тълпата. Цветовете на лятото не са просто ярки – те са крещящи, неонови, хипнотизиращи. Осмелете се да ги носите в съчетание с къси бермуди или спортни шорти. Цялостната ви визия моментално придобива модерен и ваканционен вид, а настроението ви се покачва. Вие сте готови да преживеете нови емоции и да се заредите с положителна енергия – не губете време да го сторите още сега!