Елегантна и цветна принцеса на бала » eMODNO да имам

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Както обещахме, продължаваме да се фокусираме върху балните рокли, тъй като те са водеща тема за бъдещите абитуриентки. Вече ви представихме няколко стилни идеи за тоалети в графична гама, като акцентирахме повече върху коктейлните рокли.

Днес ще зарадваме почитателките на ярките цветове, нежната романтична стилистика и разкошните дълги вечерни рокли. Подбрали сме различни като кройка, материя и цвят творения, на достъпни цени, за да задоволим предпочитанията на всяка дама.

Съветваме младите госпожици да избягват роклите тип „торта“, а да се спрат на по-изчистен и изискан дизайн. Модел с красива асиметрична кройка в интензивен цвят, допълнен от грабващи вниманието бижута и аксесоари, ще ви направи достойни дори за червения килим. Дантелените рокли и моделите с бродерии са чудесно решение за романтично настроените абитуриентки.

Бляскавите палтове са подходящи за бална рокля, но внимавайте с избора – трябва силуетът да е семпъл и елегантен, а материята да бъде качествена, за да не изглеждате пошло. Деликатни декорации с камъни също ще придадат шик. Не забравяйте, че тогава трябва бижутата да са по-семпли. Ако в областта деколтето има „инкрустирани“ кристали, заложете само на обеци и пръстен.

Нашите модни находки са от онлайн магазините: shopping-terapia.com, newlook.com и goddiva.co.uk.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Шикозна абитуриентка в графични цветове