Ивайла Бакалова стана врачка

4
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Ивайла Бакалова стана врачка

Nadpis

17/03/2014

Бившата Мис България Ивайла Бакалова изненадващо се оказа една от най-интелигентните и разбрани хора от всички участници в „Къртицата“.

Именно заради търпението й да изслуша проблемите и драмите на всички свои съквартиранти Бакалова е вече възприета като мъдрата и най-добра съветничка в шоуто.

Тя дори влязла в ролята на врачка, като на всяка лична драма предоставяла прогноза какво и кога трябва да се случи. Извън шоуто Бакалова се слави сред своите приятели като отлична познавачка на нумерологията и прави лични хороскопи за свои приятели, които отгоре на всичко били по-добри дори от тези на астроложката Алена.

Затова и Бакалова се опитва сега да помага на своите другари в риалити шоуто, като им дава съвети как да разрешат любовните си драми. „Например на Индира още в началото й каза, че числата хич не са добри за нея и Борис, позна й, че той бързо ще й изневери, и то още в Базата, изчисли и цифрите на семейство Русеви, на които обясни, че бившата любовница на Емил Виктория може наистина да се вклини между тях, ако й го позволят, защото рождената й дата показва, че е много отмъстителна“, разкриват от екипа на шоуто.

Всеки ден

Коментари

коментара