Ясновидката Севинч Балакчъ: Знам къде е изчезналия самолет

3
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Лечителката на
Стефан Данаилов

Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на … към профила
и Венци Кисьов знае къде се намира малайзийският самолет, който изчезна мистериозно над Южнокитайско море, съобщи „Всеки ден“.

Машината се изпари от радарите на 8 март и оттогава е в пълна неизвестност, но ще бъде намерена, категорична е ясновидката от баташкото село Нова махала Севинч Балакчъ.

Тя помогна сериозно в борбата с рака на актьора Венци Кисьов, който я потърси по съвет на Стефан Данаилов. Ламбо също често е посещавал Севинч, която има над 500 рецепти за борба с чумата на века.

„Уникална е – бивша учителка, дядо й е бил ходжа и е лекувал. Много ми въздейства, всеки ден пия билките, За белия дроб варя подбел и орехи с черупките. Да не говорим за куп други комбинации. Лекарите ми даваха 3-4 месеца, а се боря 2 години с болестта“, хвали я актьорът, който изигра младия Маркс.

Според нея няма никаква мистерия, но това ще се разбере едва когато летателният апарат бъде открит. Жената твърди, че има и друга информация за самолета, но за момента не бива да я оповестява. За съжаление, много лоши неща са се случили на борда на тази машина. Има толкова страдание. Никой няма право да долива масло в този огън, допълва Севинч. На въпроса дали ще бъдат намерени и оцелели пътници или хора от екипажа, тя уклончиво отговаря: „Дай, Боже“. Балакчъ споделя, че мнозина се вълнуват от темата със странното изчезване на машината. Вчера професор, търсещ решение на здравословни проблеми при лечителката, също живо обсъждал с нея въпроси, които не му дават мира.

Мисля, че самолетът не е разбит, предпазливо коментира друга гадателка от Нова махала – Айтен Мачева. В четвъртък тя получила видения за летателната машина, но още не е сигурна как трябва да ги разчете и тълкува. Споделя, че й се дават числа и че се нуждае от време, за да разбере какъв е скритият в тях смисъл. Предполага, че това са някакви координати. Малайзийският самолет е в пълна неизвестност от 8 март, не се знае нищо и за пътувалите на борда му хора: 227 пътници и 12 души екипаж. Дванайсет страни участват в издирването на машината, а периметърът на операциите е сравним с площта на държава като Португалия.

„Всичко е наред. Лека нощ! Прието!“ – гласи последното съобщение, изпратено от един от пилотите на самолета „Боинг 777“, изпълняващ курс от Куала Лумпур до Пекин, до контролната кула, преди да изчезне от радарите. Спряганите версии за причините за мистериозното изчезване са от пожар на борда през терористичен акт до отвличане от извънземни.