65% намаление на спортни стоки от La Redoute

36
Добави коментар

В оставащите 7 дни до края на лятната разпродажба в LaRedoute, може да се възползвате от примамливото предложение – 65% намаление на спортни стоки и акесоари от LaRedoute.
Огромното разнообразие от модели със сигурност ще Ви даде възможност да намерите своя модел маратонка, екип или аксесоари.
Мъжките модели маратонки са значително повече от дамските, но това едва ли е от значение, когато говорим за над 300 модела, които може би догодина ще влязат в България.
В LaRedoute може да намерите спортни стоки на следните марки: Nike, Adidas, Puma, Fila, Reebok, Rip Curl, Umbro, Lotto, Asics и още много други.
За най-лесен ориентир при избора на размер маратонки, може просто да погледнете на вътрешната част на езика на Вашите маратонки от съответния модел, кой номер отговаря на европейската номерация. Така със сигурност ще поръчате Вашия размер и ще може да носите качествени обувки на конкурентни цени.

Ако пък нямате тази марка маратонки (спортни обувки), посетете най-близкия магазин и проверете кой е номера Ви.

Освен намалените на 65% спортни стоки, ще видите и вече излезлите нови модели, които са на ненамалени цени. Тук обаче идва и най-хубавата новина, че чрез кодове, може да намалите желания от Вас можел от новата колекция.
Тук са кодовете, които може да приложите, когато сте избрали модел от новата колекция, както и кодовете, които могат да Ви дадат безплатна доставка, в случай, че сте избрали вече намален модел от пролетно-лятната колекция.

Ако имате въпроси, на които не може да си отговорите, и Ви е нужна помощ, при пускане на поръчка, може да оставите своя коментар и при първа възможност ще Ви помогна и съдействам.

Побързайте, намаленията са до 28-ми Юли 2009 г.

Разгледайте мъжките модели спортни стоки, дамските модели спортни стоки и предлаганите спортни стоки и акесоари от LaRedoute
Успешен пазар!

Етикети/Тагове: La Redoute, Ла Редут