Мишо Младжов влиза при Бориса в „Къртицата“? / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

13
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

От близък приятел на бизнесмена Мишо Младжов bliasak.bg научи, че преди 1-2 дни той е влязъл в Базата на „Къртицата“, за да изненада Бориса Тютюнджиева.

Въпреки че до момента и двамата отказват да коментират имат ли връзка, по всичко личи, че бившият мъж на Деси Зидарова е очарован от представянето на брюнетката в екстремното риалити е проявил желание да я изненада с красив букет цветя.

И макар моделката да е получила красивия и ароматен подарък от продукцията, а не лично от Младжов, Бориса се е досетила, че цветята може би са именно от него, разказва още приятелят на Мишо.

Припомняме, че след раздялата на Мишо Младжов и Деси Зидарова се зашушука, че именно Бориса е била ябълката на раздора между двойката. Само пред „Блясък“ бизнесменът призна, че не Тютюнджиева е виновна за раздялата му със съпругата му и нито потвърди, нито отрече, че между него и Бориса има нещо повече от приятелство.

Бориса Тютюнджиева

Новини за Бориса Тютюнджиева
Интервюта с Бориса Тютюнджиева