Бориса Тютюнджиева в шок след заплаха от маниак

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Бориса Тютюнджиева в шок след заплаха от маниак

Моделката се дърпа на Боби от страх за живота си

Шокираната Бориса Тютюнджиева не смее да кръшка

Все по – заплетена става драматичната любовна сага между Бориса Тютюнджиева и влюбчивия Боби в „Къртицата”. Хора от предаването донесоха новини, че тя продължава да се дърпа и да му отказва не, защото е лоша жена, а защото се страхува за живота си. Всъщност получила изрично предупреждение от приятеля си Михаил Младжов, че ако го направи рогоносец ще й се стъжни живота по всички фронтове.

Младжов подкупил човек от „Къртицата” да я държи изкъсо

Друга пикантна новина е, че Михаил не оставя работите в ръцете на късмета, а сам прави всичко както трябва. За да не си мисли Бориса, че не я наблюдават, той подкупил човек от екипа на „Къртицата”, който при всяко залитане да й припомня какво НЕ трябва да прави.

Фактите сочат, че в началото Тютюнджиева с нескрита радост приемаше задявките на Боби, но в един момент видимо охладня и започна да му се дърпа. После пък каза, че той съвсем не се вписва в представите й за качествен мъж и като цяло не иска да се обвързва. Така тя отрече въобще да си има сериозен приятел, опитвайки да сложи точка на слуховете за нейната гореща връзка с Михаил Младжов.

Боби също се страхува, но не го показва

Други слухове носят, че Михаил отправил негласни закани и към самия Боби, когото определил като изключително самонадеян и брутално нахален. Чрез своето подставено лице му предал, че ако не спре да се увърта около Бориса, може и да изяде някой шамар след края на „Къртицата”.