Пролетен маникюр, вдъхновен от модния подиум » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Творенията на модните дизайнери се превръщат във вдъхновение както за всички ценители на модата, така и за специалистите в областта на разкрасяването. Стана традиция да ви представяме страхотните идеи за декорация на нокти на професионалната маникюристка от Ню Йорк – Taryn Multack.

В нейният блог винаги откриваме невероятни предложения за маникюр, който е в абсолютен унисон с шарените щампи на дизайнерските облекла за сезона. Тъй като вече сме на пролетна вълна, селектирахме няколко вдъхновяващи варианта, носещи духа на хубавото време. Трите предложения от днес са инспирирани от пролетните колекции на Elie Saab, Matthew Williamson и Giambattista Valli Couture.

Elie Saab (снимките горе)

Първото предложение е атрактивен флорален маникюр, повлиян от страхотна рокля на Elie Saab. Комбинацията между свежи зелени нюанси и цикламено-розова гама е идеално решение за пролетния сезон. Лакирайте в бяло, след което поставете лак с ментов цвят, като „рисувате” небрежни петна в края и основата на нокътната плочка. Допълнете с по-тъмно зелено за акцент и след като добре изсъхне започнете да поставяте точки в розово и после в цикламено, като е важно да се застъпват, за да изглежда декорацията като „китна градина”. Черни тичинки оформят финалния акцент.

Matthew Williamson

Подбрахме този маникюр, защото веднага правим асоциация с лазурните багри, които събуждат сетивата ни през пролетта. Освен това е изключително лесен за създаване в домашни условия. Необходими са ви три различни оттенъка на синьото, като основата е небесно синьо.

След като нанесете базисния цвят и изчакате да изсъхне, поетапно сложете петънца с форма на малки точки или цветенца. Когато ги поставяте е добре да са „групирани” и да се наслояват едно върху друго, като белият лак се полага накрая и мотивите са с най-голям размер.

Giambattista Valli Couture

Taryn Multack ни представя нежна интерпретация на женствена рокля от линията висша мода на Giambattista Valli. Този маникюр също е лесен, но е много чувствен и носи страхотно пролетно настроение. Базата е бяла, а след нея се нанасят стилизираните до точка цветенца в червено и виолетово. Със сив лак за декорация, направете клонките (според нас ще ви бъде по-лесно, ако 1-во сложите тях и след това цветчетата). За финал с фина четка нанесете черни точици в основата на цветята.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Маникюр вдъхновен от модния подиум: Resort 2014

Пролетен маникюр с привкус на висша мода

Маникюр вдъхновен от модния подиум

Маникюр вдъхновен от модния подиум: есен 2013