Акция „Чисто лице“ – Edna.bg

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Мицеларната вода измества продукти като тоалетно мляко, измиващ гел, пяна и тоник в ритуала на ежедневната хигиена

Снимка:
Nivea

Въпреки, че първата мицеларна вода е създадена във Франция в лабораториите на Bioderma преди повече от 20 години, едва в последно време този козметичен продукт набра популярност и успя да детронира измиващите гелове, тоници и тоалетното мляко, превръщайки се в новия предпочитан ритуал за почистване на лицето, който с лекота отстранява замърсяване, себум и водоустойчив грим – мицеларната вода разгражда дори връзките между пигментите на грима и кожата.

Лаборатории Bioderma са пионери в разработката на мицеларната вода и предлагат 4 разновидности, съобразени с нуждите на различните типове кожа

Bioderma Sensibio H2O е по мярка на чувствителната кожа, изданието Sensibio H2O АR e в услуга на кожата, склонна към зачервяване, Sébium H2O третира проблемите на комбинирана, мазна и акнеична кожа, а изданието – Hydrabio H2O концентрира действието си върху дехидратираната кожа.

Мицеларната вода 3 в 1 на NIVEA почиства нежно, но същевременно много ефективно всеки тип кожа

Мицеларната вода 3 в 1 на Nivea с декспантенол и екстракт от гроздово семе почиства, отстранява грима от лицето и очите и хидратира само в една стъпка. Мицелите обграждат себума и грима със своя център, като запазват водата по повърхността си и не изсушават кожата.

Декспантенолът, известен още като про-витамин В5, се превръща от кожата в пантотетична киселина. Тя подпомага регенерацията на кожата, способността ѝ за задържане на влага и подсилва естествената защитна бариера. Екстрактът от гроздово семе е богат на антиоксиданти, които предпазват кожата от оксидативен стрес и преждевременно стареене.

Nuxe Petales de Rose бързо и лесно почиства грима и замърсяванията, като не изсушава кожата

Почистващата мицеларна вода за лице, очи и устни на Nuxe Petales de Rose, съдържа растителна вода от цветовете на маслодайната роза Дамасцена, богата на активни молекули за ефективно успокояване и омекотяване на всеки тип кожа, дори и чувствителна, и хидратиращи молекули растителен глицерин, способни да задържат вода в епидермиса.

Aroma Cleanse Soothing Micellar Water на Decleor е достатъчно силна, за да отстрани грим от очите, но и достатъчно нежна и щадяща, за да остави кожата ревитализирана и омекотена.

Формулата на Darphin Azahar Floral Water Micellar Cleansеr е подходяща за лице, очи и устни, има перфектна съвместимост с чувствителната зона около очите и склонната към зачервяване, възпаление и розацея кожа. Етерично масло от нероли почиства , без да изсушава, оставяйки лицето освежено с еластичен епидермис.

Етеричното масло от роза във формулата на Decleor успокоява и защитава кожата на лицето от външни дразнители

Darphin Azahar Floral Water е с прeлъстителен аромат на портокалов цвят

Мицеларният лосион с термална вода Avène има успокояващо и хидратиращо действие

Solution Micellaire Physiologique има формула 3-в-1 – почиства замърсяването, тонизира и дегримира възможно най-чувствителната кожа

Мицеларният лосион на Avène елиминира себум, замърсяване и грим, без да дразни допълнително лицето при почистване. Хидратиращите съставки освежават, а свойствата на термалната вода успокояват и даряват чувствителната кожа с мигновено усещане за комфорт.

Teрмалната вода Vichy допълнително успокоява проблемната кожа

Характеристиките на физиологичния мицеларен лосион с термална вода La Roche-Posay почистват, тонизират и успокояват чувствителната кожа на лицето, като същевременно запазват нейния физиологичен баланс. Успокояващата формула нежно отстранява грим и от очите и устните.

Специално разработена за нуждите на проблемната, мазна и склонна към акне кожа, формулата на Vichy Normaderm Micellar Solution 3-в-1 е обогатена с цинк и успява да се справи с ежедневните предизвикателства на излишния себум, замърсяването и грима.