Рутина – преводи и легализация

5
Добави коментар

Агенция „Рутина“ извършва официални езикови преводи и легализация на български документи за чужбина и чужди документи за България, включително заверка с Aпостил.  Разполагаме със заклети преводачи от и на следните езици: Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Руски, Гръцки, Сръбски, Хърватски, Босненски, Македонски, Португалски, Унгарски, Чешки, Полски, Украински, Грузински, Румънски, Турски, Молдовски, Словенски, Словашки, Албански, Холандски, Фламандски, Нидерландски, Арменски, Норвежки, Шведски, Датски, Иврит, Арабски, Латвийски, Литовски, Финландски,  Фински, Естонски, Персийски, Фарси, Хинди, Урду, Корейски, Китайски, Японски.
 

Превод на интернет страници

Превод на съдържание (текстовата част на сайта).Това включва видимата част на сайта – заглавието и съдържанието на страниците и бутоните (навигацията).В този случай, цената за превод се изчислява на базата на стандарта 1800 знака.Без значение e в какъв формат ще ни изпратите текста за превод. Tой може да бъде в стандартен текстов файл: txt, .doc,.docx, .rtf и т.н. или в друг формат: .pdf, .jpg, .jpeg, .tiff, .psd, .ai, .cdr, .html, .xhtml, .php или какъвто и да било друг формат.

продължава>

 
Легализация означава изготвяне на даден документ като официален, удостоверен със съответните държавни гаранции за истинност и достоверност на поднесената в него информация. Той се превежда от/на съответния език от заклет към МВнР преводач и след това се заверява от Министерство на Външните Работи на Република България.Легализацията представлява апостил и/или заверка подписа на преводача, който се поставя в Консулския отдел на Министерство на външните работи.

продължава>

 
„Рутина дизайн“ предлага уеб решения за Вашия бизнес, изцяло съобразени с бюджета Ви!Ние НЕ предлагаме готови пакети, защото всеки клиент е различен и иска нещо различно. Ние ще изградим Вашият сайт, като изцяло се придържаме към това, което изисквате като визия и функционалност.Работим с динамична система за управление на съдържанието, с която лесно можете сами да сменяте информацията в отделните страници, да добавяте нови или да премахнете нещо, от което вече не се нуждаете.Когато създаваме сайт, ние извършваме всички стъпки, една по една, за постигане на максимално ефективен краен резултат.- Изграждане на база данни – Дизайн на лого- Дизайн на банер- SEO оптимизация – Разпространение- Редактиране на текст- Проучване и следене на движението на потребителите- Създаване и вграждане на приложения за facebook- Създаване и администрация на страница / група във facebook- Превод на сайта на 40 езика от заклети преводачи- Професионално заснемане (на офиса, магазина, артикулите…)….. и още в зависимост от желанието и нуждите на клиента.Можем да направим за Вас: сайт тип „Визитка“, Фирмен сайт, Корпоративен сайт, on-line магазин, сайт тип „Портал“, сайт за недвижими имоти, футболен сайт, сайт за хотел, сайт за работа, сайт за обяви, сайт за запознанства, сайт тип „Социална мрежа“ и др.За да отговорим на всичките Ви въпроси и да ви дадем приблизителна оферта, свържете се с нас.
 
Социалната мрежа Facebook е един доста добър пазар, независимо от бизнеса Ви.Ние можем да направим Вашата страница по-интересна – това означава повече потребители, респективно повече потенциални клиенти.Част от услугите, свързани с Facebook включват:-  Създаване на уникален дизайн за fan box в официалният Ви сайт- Създаване на специфични приложения за страницата Ви във Facebook (напр. резервационна форма, запитвания за продукт / услуга, новини от официалният Ви сайт, определена страница от официалният Ви сайт, последни продукти и т.н.)- Създаване на специална система за коментари, изцяло свързана със страницата Ви във Facebook;- Създаване и вграждане на различни допълнения и форми във страницата Ви във Facebook и др.Изработката на всяко едно нещо е строго индивидуално за всеки отделен клиент.За да отговорим на всичките Ви въпроси и да ви дадем приблизителна оферта, свържете се с нас.