Cватбена декорация в лилава гама » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

С хубавото време, идва и сезонът на сватбите! Всички, на които им предстои това специално тържество, трябва навреме да започнат с планирането му. Колоритната тема е един от начините да придадете страхотно настроение, като подчините малките детайли на любим за вас цвят.

2014 година е подчинена на цвета Radiant orchid („Сияйна орхидея“), затова изключително актуални за сезона ще бъдат лилавите и виолетови нюанси. Особено внимание ще се отреди на орхидеята като част от аранжировката за сватбата. Букетът на булката, китките на шаферките, бутониерите, украсата за масите и колата, могат да бъдат вдъхновени от красотата на екзотичното цвете.

Като цяло пролетта и лятото са особено подходящо време за флорални декорации в лилава тоналност, затова не се ограничвайте само до избор на орхидеи, а се консултирайте с флорист за най-добрия подбор на флораната декорация.

Цветята могат да бъдат прекрасен акцент, който да допълва прическата на булката, сватбената торта, да присъстват в арката под, която ще стане бракосъчетанието ви или да красят подаръците за гостите. Възможностите са безброй и  зависят от финансовите ви възможности и личен вкус.

Самите виолетови нюанси също могат да присъстват под най-различна форма в оформлението на залата или пространството, където ще бъде тържеството ви. Разгледайте идеите, които селектирахме и се вдъхновете за естетическата декорация на вашия сватбен ден!