Избери си секси бельо според зодията :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

2
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Астролозите намират какви ли не интересни връзки между зодията и характера на човек. Всеки един от нас е уникален и има различни потребности и вкусове към аспектите от живота. Астролозите са намерили и връзка между бельото и зодиакалните знаци. Без значение дали вярваш в зодии или не, със сигурност искаш да си секси и да изненадваш гаджето. Сега ще ти разкажем повече.

Овен. Те са страстни и температментни, на тях не им допада нищо семпло и дискретно. Дамите овни могат да покажат сексапила си в бельо с леопардов принт или дантела в цветове като червено, коралово, оранжево. Класическото черно също е добра идея, но забравете за бялото или светлото розово.

Телец. Представителите на тази зодия обичат разнообразието. Когато става въпрос за външния вид, те са склонни да експериментират. Жените телци редуват бельо с нежни и романтични мотиви с дантела или по-дръзки комплекти. Сатенът им е много любим. Нямат любим конкретен цвят, важно е да има разнообразие.

Близнаци. В тази зодия сякаш живеят двама души, особено при жените. Те могат да са скромни и невинни, но могат и да са секси тигрици. Залагат на различни типове бельо, просто защото всичко зависи от настроението им. Обожават прозрачни материи и телесни тонове – бебешко розово, шампанско, бежово.

Рак. Раците са чувствени, макар да се крият зад дебела черупка. На пръв поглед може да са срамежливи и стеснителни, но умеят да се стараят в леглото. Обожават закачливи и загатващи модели. Харесват светли нюанси на розовото и бежовото.

Лъв. Лъвовете са суетни по природа и обичат лукса, разточителни са. Предпочитат да имат няколко качествени и наистина красиви комплекта бельо, отколкото много, но евтини. Обичат златни нишки, камъни, дантели. Обожават животински принтове – зебра, леопард. Те подчертават характера им в спалнята.

Дева. Те са скромни и практични, няма да те изненадат с нещо особено предизвикателно. Залагат на удобството. Обичат дискретни цветове, без много украси, дантели, камъни. Предпочитат памучно бельо.

Везните са мистични и тайнствени, те не обичат да показват всичко още отначало, дори в леглото. Кокетничат, обичат корсети, бодита и бюстиета. Харесва им да предизвикват въображението на партньора. Обожават дантела.

Скорпионите са провокативни, секси, импулсивни. Обичат цветно и нестандартно бельо, съблазнителни модели от сатен, коприна, секси жартиери. В ежедневието си залагат на удобно и практично бельо.

Стрелците са съблазнителки по природа. Харесват им цветове като черно или червено, не си купуват бельо в кремаво и бежово. В гардероба им могат да бъдат намерени ефектни чорапи и секси бодита.

Козирозите са традиционалистки, обикновено залагат на класически модели. Обичат дантелени боксерки, повдигащи сутиени и полупрозрачни нощници. Понякога са несигурни, но отпуснат ли се веднъж, нямат спиране.

Водолей. Тези жени могат да са както невинни момиченца, така и страстни лъвици. Обичат оригинални и идейни модели, закачливи елементи. Обожават лилавото във всичките му нюанси.

Риби. Те са романтични и емоционални. Харесват по-нежни модели. Обожават бляскави мотиви (камъни), дантела или флорален принт. Не обичат ярки цветове, предпочитат нещо нежно и топло.

20-03-2014 г. 10:21 ч. | прочетено: 490, коментари: 0 |