Вижте Емилия и Глория през 2001 г.

5
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Вижте Емилия и Глория през 2001 г.

Nadpis

20/03/2014

Жената на Коко Динев пак извади снимки от архива

Фолкпевицата Емилия пак извади стари кадри от певческата си кариера. За радост или ужас на своите почитатели, Емка показа как е изглеждаа през 2001г. като още прохождаща певица.

Тя пусна във Фейсбук снимка от участие с Глория, на която и двете са зализани като зелки. Но докато кака Гло е хубавица, то колежката й е покъртителна. Емилия е толкова дебела, че за миг се попитахме дали не е бременна. Дебелият й период явно е бил кратък, защото не помним Емилия с наднормено тегло.

„С Глория на едно от първите ми участия в Гърция през 2001-ва“, е написала на снимката Емилия, а на феновете си пояснява, че се чувства „прекрасно“.

Въпреки превъзбудата й от старите спомени, много я нападнаха, че изглежда странна и ужасно. „Емилия, мани тая снимка, че сте много зле и двете“, съветва я потребител.

Жената на Коко Динев често си спомня за миналото със стари снимки във Фейсбук. В онези години тя е гадже на Коко Динев, който я напуска, за да се ожени за Анелия. Двамата се събират години по-късно и сега се радват на сравнително спокойно съжителство и един син – Иван.

Lifestyle.bg

Коментари

коментара