Най-впечатляващите артефакти от извънземните, открити на Земята! (ВИДЕО)

4
Добави коментар

Най-впечатляващите артефакти от извънземните, открити на Земята! (ВИДЕО)

Земята не е единствената планета, населена от разумни същества във Вселената, доказателство за това твърдение са безброй артефакти, донесени от извънземните

Най-впечатляващите артефакти от извънземните, открити на Земята

Земята не е единствената планета, населена от разумни същества във Вселената, доказателство за това твърдение са безброй артефакти, донесени от извънземните. Инопланетяните все още не са склонни да осъществят контакти със земните жители, но постоянно напомнят за своето присъствие сред нас, пише snaiper-bg.net.

Още през далечната 1970 година един писател разкри сензационната теория, че на планетата ни има пришълци от други цивилизации. Това е Ерих фон Деникен. Той публично заяви тази своя теория, заради която той бе отхвърлен от консервативните власти. Изтъкнатият швейцарски автор на редица книги с научна фантастика е гонен от властта, но въпреки това неговите хипотези постоянно се доказват. И до ден днешен Деникен събира и добавя към своята богата колекция от артефакти поредните археологически загадки, древни рисунки и надписи, които не са дело на човешка ръка.

Ерих фон Деникен твърди, че още в дълбока древност, по времето на динозаврите, нашата Земя е била посещавана от космически кораби с извънземни. Той стига и по-далеч в тезите си като твърди, че именно инопланетяните са повлияли на хода на еволюцията на планетата ни.

Той намира в лицето на Робер Шару сподвижник и с него успешно си сътрудничи, когато през 1962 г. издава сензационната за своето време творба „Непознатата история на човечеството отпреди 100 000 години”. В нея той подробно обяснява как преди милиони години началото на човечеството е поставено от извънземните, които са били представители на много по-напреднала цивилизация.

Представяме ви няколко удивителни видеоклипове, в които са събрани най-впечатляващите артефакти от извънземните, открити на Земята. Колкото и скептично да сте настроени относно съществуването на извънземните, тези кадри ще ви накарат да се замислите дали сме сами във Вселената и дали е възможно тези находки да са дело на човешкия разум и ръка.

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: